Bestuursleden en telefoonnummers

Plaatselijk Belang is te bereiken  via een van de bestuursleden

Of via pb@lettele.nl

Momenteel bestaat het bestuur uit:

 

Martin Obdeijnvoorzittermartin.obdeijn@lettele.nl0655071359
Anja te Boekhorstsecretarisanja.teboekhorst@lettele.nl0622189088
Thijs Limburgpenningmeesterthijs.limburg@lettele.nl0629779922
Oldrik Bulthuislidoldrik.bulthuis@lettele.nl0652802209
Arjuna Huis in 't Veldlidarjuna.huisintveld@lettele.nl0623761134
Frans Hulmanlidfrans.hulman@lettele.nl0620608051
Lauret Tielbekelidlauret.tielbeke@lettele.nl0655556967

 

Martin Obdeijn: Ik ben 56 jaar geleden geboren op Oerdijk 144 in Lettele. Met een onderbreking van ruim 6 jaar woon ik hier al mijn hele leven. Vroeger met mijn ouders, 4 broers en 1 zus. Nu met mijn vrouw Gerrie Lodeweges en kinderen Rico en Nina. Mijn dagelijkse werk is Key Accountmanager bij STILL Intern Transport. Daarnaast heb ik samen met mijn broers Marcel en Erik een bedrijf, van waaruit we bedrijfspanden aan de Schotwillemsweg verhuren aan bedrijven. Lettele is een mooi, gezellig en klein dorp, maar wel met veel voorzieningen en dat willen we graag zo houden. In 2015 ben ik toegetreden in het Plaatselijk Belang bestuur, maar in 2016 weer teruggetreden in verband met ons nieuwbouwproject aan de Schotwillemsweg. Ik heb me opnieuw aangemeld, omdat het bestuur leeg liep en dreigde opgeheven te worden. Ik vind het vooral belangrijk dat jonge mensen de mogelijkheid krijgen om in Lettele te blijven. Dus gelegenheid creëren voor het bouwen van betaalbare woningen, binnen of buiten de bebouwde kom. Dat is heel belangrijk, want de jeugd heeft de toekomst, ook in Lettele!

Thijs Limburg: Ik ben 38 jaar en getrouwd met Mariska Jansen. Samen hebben we een dochter, een zoon, een hond en een kat. Wij wonen in het buitengebied aan de Bolinksweg en bij ons in het voorhuis wonen Harrie en Johanna Jansen. Oorspronkelijk kom ik uit Enschede. Ik ben in Deventer gaan wonen voor mijn studie Milieukunde aan Saxion. In Deventer heb ik Mariska ontmoet en zijn we na een tijd gaan samenwonen in het voorhuis. Ik werk bij een adviesbureau in Arnhem als milieu consultant/toezichthouder milieu en heb opdrachten door heel het land. Het wonen in Lettele bevalt me prima, het is een mooie omgeving waarin ik graag en geregeld wandel of fiets. Een paar keer per jaar brouw ik bier en zo af en toe ben ik actief bij mijn oude scoutingvereniging in Enschede. Ik heb me als vrijwilliger aangemeld bij Plaatselijk Belang om meer met mijn omgeving in contact te komen en om mooie lokale initiatieven te kunnen ondersteunen.

Anja te Boekhorst: Ik ben 48 jaar en 25 jaar getrouwd met Mark te Boekhorst. Ik kom van geboorte uit Heeten en we hebben samen drie kinderen, Marleen (22) Bram (20) en Thomas van 18 jaar.
We wonen aan de Butersdijk (in de Berebuurt) en runnen daar een wormenkwekerij. Ik ben daarnaast 20 uur per week werkzaam als coördinerend medewerkster welzijn bij ZGR, locatie Schuilenburg in Raalte. Een hele afwisselende baan in de  ouderenzorg. Op onze locatie wonen meerdere doelgroepen, waaronder ook bewoners van de Parabool. Die combinatie maakt het heel leuk.
Ik speel al jaren mee in de Lettelse revue en help mee met de organisatie van de Oostermaetloop. Deze zomer sprak ik Martin Obdeijn en hij vertelde dat ze op zoek waren naar dames in het bestuur van Plaatselijk Belang. Het lijkt mij leuk en leerzaam om mee te danken over de toekomst van ons dorp en alles waar Plaatselijk Belang zoal een stem in heeft.

Oldrik Bulthuis: In 2007 kwamen Geeske en ik wonen in het mooie, sociale, groene Lettele. Ik kon gaan werken in Deventer en dan is Lettele een fijne plek om te leven en wonen. Het beste van twee werelden spreekt mij aan: sociaal en rust gecombineerd met voorzieningen in of rondom het dorp. We leerden al snel een leuke groep Lettelenaren kennen die ons wegwijs hebben gemaakt. Gastvrij! Sinds die tijd is er veel veranderd: we kregen dochter Jante en zoon Derk, ik ben gaan werken bij de provincie Gelderland in Arnhem (reistijd). Ik hou van dingen ontdekken, dichtbij (wandelen en hardlopen in onze omgeving) en verder weg (reizen naar Slowakije, Ierland, Zuid-Italië, Amerika…). Ik zet mij graag in om samen met dorpsgenoten te werken aan een Lettele waar je goed kan leven en wonen.

Arjuna Huis in 't Veld: Ik ben 30 jaar, samen met mijn man Rick, kinderen Mus(5) en Olmo (3) en schoonouders woon ik op een biologische boerderij met MRIJ (Maas Rijn IJssel) koeien, kippen, varkens en onze hond Koos.
In 2014 zijn Rick en ik verhuisd vanuit mijn geboortestad Zeist/Utrecht naar de geboorteplek van Rick. Sindsdien zijn we druk geweest om de boerderij te veranderen naar de ideeën en idealen die wij belangrijk vinden. De meeste projecten waar ikzelf mee bezig ben gaan over de verbinding van voedsel en landschap.
De afgelopen jaren heb ik met bewondering naar ons dorp gekeken hoe de mensen samenwerken, de vel vrijwilligers en werkgroepen en hoe dit dorp zoveel voor elkaar heeft gekregen. Nu de kinderen wat ouder zijn en de basis is gelegd voor ons bedrijf, is er ruimte om na te denken op wat voor een manier ik betrokken wilde zijn bij het dorp. Dus de vraag om deel te nemen in het bestuur van het Plaatselijk Belang kwam op een goed moment en de keuze was snel gemaakt! Ik kijk ernaar uit om Lettele nog beter te leren kennen en mijn best te doen voor ons prachtige dorp.

Frans Hulman: Ik ben nu 55 jaar en ik ben opgegroeid aan de Bathmenseweg 42 in Lettele.
Samen met Willemien woon ik op de Bosrand in Lettele. We hebben samen vier kinderen. Ik heb jaren in de bouw gewerkt en ben bij Woonstichting De Marken werkzaam geweest.
Ik werk nu als chauffeur bij CAVV Zuid-Oost Salland in Haarle. Mijn hobby is motorrijden, on en off road.
Ik heb me aangemeld voor het bestuur, omdat ik het belangrijk vind dat Plaatselijk Belang blijft bestaan. Het is van grote betekenis om in overleg te blijven met de gemeente over allerlei zaken in Lettele.

 

Lauret Tielbeke: Graag stel ik me voor als nieuw lid van het Plaatselijk Belang. Ik ben Lauret Tielbeke, 26 jaar en kom oorspronkelijk uit Lemelerveld. Sinds 2 jaar woon ik in Lettele, samen met Joris te Riele (aan de Oerdijk). Ik vind het leuk om deel uit te maken van het Plaatselijk Belang om zodoende bij te dragen aan (o.a.) de vitaliteit van het dorp. In m’n vrije tijd sport ik graag, waaronder Bootcamp bij de Spil. Mocht je vragen of suggesties hebben dan kun je mij bereiken via lauret@lettele.nl of op 06-55556967.

 

 

Jacques Weener: Hallo, ik stel mij graag aan u voor als een van de nieuwe bestuursleden van Plaatselijk Belang. Mijn naam is Jacques Weener en ik woon nu drie jaar in Lettele, aan de Korenkamp. Ik ben meer dan 50 jaar getrouwd en heb drie kinderen. Ik werkte ruim 15 jaar als beroepsmilitair. Na mij diensttijd ben ik overgestapt naar de gemeentepolitie Deventer, waar ik ruim 15 jaar werkzaam ben geweest. In 2000 ben ik overgeplaatst naar de gemeente Deventer als afdelingshoofd/adviseur verkeer en parkeren. Na mijn pensionering in 2004 ben ik nog bijna 101jaar als parttime docent verbonden geweest aan de Guard Academy, een opleiding voor beveiligers. Als bestuurslid van PB hoop ik mij in te kunnen zetten voor verkeersveiligheid, woonvormen oud/jong en jongere mensen interesseren voor PB. Ook wil ik proberen Lettele (nog) aantrekkelijker te maken voor wandelaars en fietsers.

Jan Dekker: Ik ben 44 jaar en getrouwd met Marleen. We zijn beiden geboren en getogen in Deventer en zijn 15 jaar geleden  verhuisd naar de Wichinksweg. Ik werk ruim 17 jaar in Hengelo ,op dit moment bij Thales als marketing managger. Door mijn werk in sales heb ik relatief veel gereisd, waardoor ik-logischerwijs-veel van huis was. Sinds de geboorte van onze twee dochters, Lynn en Marit probeer ik dit meer te beteugelen. Dit geeft mij de mogelijkheid om me meer op mijn hobby’s te richten, en ook om mij maatschappelijk in te zetten. Ik ben jarenlang onderdeel geweest van de ouderbeleding van de medezeggenschapsraad. Door de leeftijd van mijn kinderen wil ik nu dat stokje doorgeven aan andere o ders. En dit geeft mij de mogelijkheid om het PB te versterken en mee te denken over de diverse zaken die voor Lettele belangrijk zijn, nu en in de toekomst.

Stephanie Nieuwenhuis-Scholten: Ik ben Stephanie Nieuwenhuis-Scholten 31 jaar en opgegroeid aan de Oerdijk  184. Hier woon ik inmiddels samen met Arjan, zoontje Elias en Charlie onze eigenwijze Beagle. Als puber had ik nooit gedacht dat ik weer in Lettele zou gaan wonen. En al helemaal niet dat ik zou tergkeren naar het huis waar ik ben opgegroeid. Het is voor ons een hele fijne plek waar ik een mooie ruimte heb kunnen maken voor mijn werk als gastouder. Ik vind het erg belangrijk dat kinderen gezien worden en dat er ruime is voor kinderen in het dorp. Nu ik helemaal gesetteld ben in Lettele leek het mij een goed moment om mij in te zetten voor het dorp.
Ik denk graag mee en hoop dat ik wat kan betekenen voor het dorp. Ik verwacht ook veel te leren als bestuurslid van PB.