Bestuursleden en telefoonnummers

Plaatselijk Belang is te bereiken  via een van de bestuursleden

Of via pb@lettele.nl

Momenteel bestaat het bestuur uit:

 

Martin Obdeijnvoorzittermartin.obdeijn@lettele.nl0655071359
Anja te Boekhorstsecretarisanja.teboekhorst@lettele.nl0622189088
Thijs Limburgpenningmeesterthijs.limburg@lettele.nl0629779922
Arjuna Huis in 't Veldlidarjuna.huisintveld@lettele.nl0623761134
Jan Dekkerlid
Bjorn Groot Koerkamplid

 

Martin Obdeijn: Ik ben 56 jaar geleden geboren op Oerdijk 144 in Lettele. Met een onderbreking van ruim 6 jaar woon ik hier al mijn hele leven. Vroeger met mijn ouders, 4 broers en 1 zus. Nu met mijn vrouw Gerrie Lodeweges en kinderen Rico en Nina. Mijn dagelijkse werk is Key Accountmanager bij STILL Intern Transport. Daarnaast heb ik samen met mijn broers Marcel en Erik een bedrijf, van waaruit we bedrijfspanden aan de Schotwillemsweg verhuren aan bedrijven. Lettele is een mooi, gezellig en klein dorp, maar wel met veel voorzieningen en dat willen we graag zo houden. In 2015 ben ik toegetreden in het Plaatselijk Belang bestuur, maar in 2016 weer teruggetreden in verband met ons nieuwbouwproject aan de Schotwillemsweg. Ik heb me opnieuw aangemeld, omdat het bestuur leeg liep en dreigde opgeheven te worden. Ik vind het vooral belangrijk dat jonge mensen de mogelijkheid krijgen om in Lettele te blijven. Dus gelegenheid creëren voor het bouwen van betaalbare woningen, binnen of buiten de bebouwde kom. Dat is heel belangrijk, want de jeugd heeft de toekomst, ook in Lettele!

Thijs Limburg: Ik ben 38 jaar en getrouwd met Mariska Jansen. Samen hebben we een dochter, een zoon, een hond en een kat. Wij wonen in het buitengebied aan de Bolinksweg en bij ons in het voorhuis wonen Harrie en Johanna Jansen. Oorspronkelijk kom ik uit Enschede. Ik ben in Deventer gaan wonen voor mijn studie Milieukunde aan Saxion. In Deventer heb ik Mariska ontmoet en zijn we na een tijd gaan samenwonen in het voorhuis. Ik werk bij een adviesbureau in Arnhem als milieu consultant/toezichthouder milieu en heb opdrachten door heel het land. Het wonen in Lettele bevalt me prima, het is een mooie omgeving waarin ik graag en geregeld wandel of fiets. Een paar keer per jaar brouw ik bier en zo af en toe ben ik actief bij mijn oude scoutingvereniging in Enschede. Ik heb me als vrijwilliger aangemeld bij Plaatselijk Belang om meer met mijn omgeving in contact te komen en om mooie lokale initiatieven te kunnen ondersteunen.

Anja te Boekhorst: Ik ben 48 jaar en 25 jaar getrouwd met Mark te Boekhorst. Ik kom van geboorte uit Heeten en we hebben samen drie kinderen, Marleen (22) Bram (20) en Thomas van 18 jaar.
We wonen aan de Butersdijk (in de Berebuurt) en runnen daar een wormenkwekerij. Ik ben daarnaast 20 uur per week werkzaam als coördinerend medewerkster welzijn bij ZGR, locatie Schuilenburg in Raalte. Een hele afwisselende baan in de  ouderenzorg. Op onze locatie wonen meerdere doelgroepen, waaronder ook bewoners van de Parabool. Die combinatie maakt het heel leuk.
Ik speel al jaren mee in de Lettelse revue en help mee met de organisatie van de Oostermaetloop. Deze zomer sprak ik Martin Obdeijn en hij vertelde dat ze op zoek waren naar dames in het bestuur van Plaatselijk Belang. Het lijkt mij leuk en leerzaam om mee te danken over de toekomst van ons dorp en alles waar Plaatselijk Belang zoal een stem in heeft.

Arjuna Huis in 't Veld: Ik ben 30 jaar, samen met mijn man Rick, kinderen Mus(5) en Olmo (3) en schoonouders woon ik op een biologische boerderij met MRIJ (Maas Rijn IJssel) koeien, kippen, varkens en onze hond Koos.
In 2014 zijn Rick en ik verhuisd vanuit mijn geboortestad Zeist/Utrecht naar de geboorteplek van Rick. Sindsdien zijn we druk geweest om de boerderij te veranderen naar de ideeën en idealen die wij belangrijk vinden. De meeste projecten waar ikzelf mee bezig ben gaan over de verbinding van voedsel en landschap.
De afgelopen jaren heb ik met bewondering naar ons dorp gekeken hoe de mensen samenwerken, de vel vrijwilligers en werkgroepen en hoe dit dorp zoveel voor elkaar heeft gekregen. Nu de kinderen wat ouder zijn en de basis is gelegd voor ons bedrijf, is er ruimte om na te denken op wat voor een manier ik betrokken wilde zijn bij het dorp. Dus de vraag om deel te nemen in het bestuur van het Plaatselijk Belang kwam op een goed moment en de keuze was snel gemaakt! Ik kijk ernaar uit om Lettele nog beter te leren kennen en mijn best te doen voor ons prachtige dorp.

Jan Dekker: Ik ben 45 jaar en getrouwd met Marleen. We zijn beiden geboren en getogen in Deventer. In 2007 zijn wij verhuisd naar de Wichinksweg. Ik werk bijna 20 jaar in Hengelo, nu bij Thales als marketing manager. Door mijn verkoopachtergrond heb ik relatief veel gereisd, waardoor ik logischerwijs veel van huis was. Sinds de geboorte van onze twee dochters, Lynn en Marit probeer ik dit meer te beteugelen. Dit geeft mij de mogelijkheid om me meer op mijn hobby’s te richten en ook om mij maatschappelijk in te zetten. Ik ben jarenlang onderdeel geweest van de oudergeleding van de medezeggenschapsraad. Door de leeftijd van mijn kinderen wil ik dat stokje doorgeven aan andere ouders. En dit geeft mij de mogelijkheid om het PB te versterken en mee te denken over de diverse zaken die voor Lettele belangrijk zijn, nu en in de toekomst.

 

Bjorn Groot Koerkamp: Ik ben 37 jaar, geboren en getogen in Lettele. Ik woon samen met Dorien en onze hond Jack aan de Bathmenseweg net buiten de kern van Lettele. We hebben een melkveebedrijf met 75 melkkoeien en 50 stuks jongvee. Naast de boerderij verhuur ik mezelf als ZZP’er hoofzakelijk in de techniek. Dat geeft meer afwisseling in werkzaamheden en sociale contacten. Verder voetbal ik bij VV Lettele. Door de jaren heen heb ik verschillende bestuursfuncties gehad, bij bedrijven met commerciële activiteiten. Ik wil met mijn ervaring en kennis van het dorp een bijdrage leveren binnen PB Lettele zodat we met elkaar kunnen genieten van ons mooie dorp.