De sportzaal van De Spil

De sportzaal heeft:
2 volleybalvelden, 3 badmintonvelden, 1 zaalvoetbalveld, 1 (trainings)handbalveld of 1 tennisveld en een fitness-ruimte.

Door de beweegbare scheidingswand is het mogelijk de zaal in 2 delen te verdelen waardoor deze ruimten op zich ook geschikt zijn voor allerlei activiteiten van kleinere groepen. Bij de sportzaal zijn 8 kleedkamers beschikbaar.

De sportzaal is in delen of in zijn geheel te huur. Hoe het reserveren in zijn werk gaat kunt u lezen onder de menuoptie ‘Beschikbare ruimtes’.

Omniveld (kunstgras)

Tussen de voetbalvelden, de buitentennisbanen een het zwembad ligt, oo een steenworp afstand van Kulturhus De Spil, het Omniveld. Een veld van kunstgras, te gebruiken als handbalveld, tennisbaan en oefenveld. Het veld wordt veel gebruikt door de Lettelse sportverenigingen, maar buiten de vaste trainingstijden, is het vrij te gebruiken voor iedereen uit Lettele. Bij structureel gebruik op vaste tijdstippen, bekijken we of er huur betaald moet worden. Het omniveld kan ook gebruikt worden voor een buurtfeest of verjaardagspartijtje.

Contactpersoon voor Omniveld en Jeu de boules is Jeroen Bloemenkamp, T: 0620 012 327

Jeu de boules baan

Naast het Omniveld ligt een prachtige Jeu-de-boules baan. Vaste stek voor een groep ouderen, die de baan op woensdagmiddag gebruiken. Verder is de baan voor iedereen vrij te gebruiken. Reserveren is niet nodig.  Wil je zeker weten of de baan beschikbaar is voor bijvoorbeeld een buurtfeest, bel dan even met Irma van Oldeniel (551174)

Er zijn twee sets jeu de boules beschikbaar. Deze liggen in de Spil en zijn tijdens openingstijden van de Spil op te halen om te lenen.

Overige informatie
Gebruiksvoorschriften voor Omniveld en jeu-de-boules baan:

  • Schoeisel: geen harde metalen noppen. Het liefste goede gymschoenen of - kunstgrasschoenen.
  • Bij vorst is er geen beperking voor het spelen, maar let op: het veld kan glad zijn.
  • Bij dooi is spelen niet toegestaan totdat het ijs volledig is gesmolten.
  • De baan moet sneeuwvrij zijn, voordat erop gespeeld mag worden. Vermijd bij het sneeuw ruimen op de baan lopen omdat dat vorming van ijs kan veroorzaken.
  • Geen kauwgom gebruiken. Vóór betreden van het veld de kauwgom in de prullenbak gooien.
  • Ook is roken op het veld en het gebruik van overige etenswaren niet toegestaan.
  • Er zijn twee stokken voor ballen die in de sloot beland zijn. Deze hangen aan het hek van de tennis of het vangnet van de handbal aan de kant van de sloot. Een hark voor jeu de boules hangt aan het hek van het Omniveld naast de jeu de boules baan.
  • Om de kosten van onderhoud beheersbaar te houden, zijn we erg blij met sponsors. Er zijn verschillende manieren van sponsoring mogelijk. Informatie hierover kun je bij Jeroen Bloemenkamp.

Contactpersoon voor Omniveld en Jeu de boules is Jeroen Bloemenkamp, T: 0620 012 327

De volgende sponsoren dragen hun steentje bij aan het in stand houden van het Omniveld.

B.V. Sign Solutions
Wichink – Heeten b.v.
Aarnink Accountants + Adviseurs
Wim Wagemans
Kapsalon Schoonheidssalon Annemiek
Hans Aarnink Rietlekkersbedrijf
UniCom Oost b.v.
C.E.B. b.v.
Jumbo Johan Mensink