Lettele is een klein gastvrij Sallands plattelandsdorp. De bewoners en de plaatselijke ondernemers houden het dorp leefbaar en ontvangen graag bezoekers voor een korter of langer verblijf.

toerisme-1kopie

Fietsen en wandelen
Lettele en omgeving lenen zich bijzonder goed voor wandel- en fietstochten. Graag brengen wij voor u in beeld wat de mogelijkheden zijn. De fietsroutes in en om Lettele, de wandelroutes en ook de rustpunten. Zie ook bij VVV Deventer en Salland natuurlijk gastvrij.


Bezienswaardigheden
Lettele en omgeving hebben veel te bieden op het gebied van natuurschoon, landschap en karakteristieke erven. In ons fotoalbum hebben wij enkele bezienswaardigheden voor u vastgelegd. Zoals bv. van Korenmolen de Leeuw.


Sport en recreatie
De bewoners van Lettele zijn sportief en actief. Voor veel sporten zijn faciliteiten aanwezig in het dorp. De voorzieningen en sportverenigingen  presenteren zich op deze website.


Buurtbus
De dagelijkse busverbinding Lettele-Deventer wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers.
Hier vindt u de meest recente dienstregeling.  Meer informatie…


Overnachtingsmogelijkheden
Er zijn in en rond Lettele meerdere mogelijkheden in de vorm van B&B ’s en groepsaccommodaties om te overnachten. Zie bedrijven en Sallands Bureau voor Toerisme.


Café/restaurants
In en om het dorp zijn verschillende gelegenheden om even koffie te drinken of lekker te eten. De locaties vindt u op onze bedrijvenpagina.

toerisme-2kopie