Beschikbare ruimtes

In verband met de corona-maatregelen kunnen er minder personen tegelijk aanwezig zijn in een ruimte.

Gemiddeld maximaal eenderde van het oorspronkelijk aantal personen. Twijfelt u, neem dan contact op met Liduin van den Bijllaardt op reserveringen@kulturhusdespil.nl

  1. Huskamer; de Huskamer van Lettele is dé plek voor ontmoeting in het dorp. Hier kunnen alle gebruikers van het Kulturhus elkaar ontmoeten voor en na activiteiten op gebied van cultuur, sport, zorg en vereniging. Ivm corona 30, in combinatie met Linde 38.
  2. Linde (tot 20 personen). Ivm corona 8.
  3. Koerkampshoek (tot 50 personen). Ivm corona 15.
  4. De Enk (tot 15 personen), Ivm corona 6.
  5. Oostermaet (tot 20 personen). Ivm corona 7.
  6. Cröddenhoek (tot 6 personen). Uitsluitend voor de fysiotherapeut, conform protocol fysio.
  7. Zandbelt (tot 6 personen). Ivm corona 2.

Linde en Koerkampshoek zijn te combineren tot één zaal.
Op verzoek kan er gebruik worden gemaakt van een beamer of flipover.
Wifi is gratis toegankelijk.

Reserveren ruimtes in het Kulturhus

U kunt ruimtes reserveren onder de menuoptie ‘Reserveren ruimtes’. Daar kunt u een reservering boeken voor Linde (tot 20 personen), Koerkampshoek (tot 50 personen), De Enk (tot 15 personen), Oostermaet (tot 20 personen) en de Cröddenhoek (tot 6 personen).

De Huskamer (van Lettele) is niet te reserveren, deze is immers van ons allemaal en moet steeds toegankelijk blijven voor iedereen. Alleen wanneer de Huskamer niet in gebruik zou zijn kan deze bij uitzondering geboekt worden. Een verzoek daartoe vindt plaats per mail aan: reserveringen@kulturhusdespil.nl.

In kulturhus De Spil vinden naast de gebruikelijke (sport-)activiteiten een flink aantal culturele activiteiten plaats. Denk hierbij aan de koffieochtend, handwerk-café,  de repetitieavonden van More Music Orkest, het klaverjassen en Ontmoeten in eigen dorp van ZGR. Ook incidentele bijeenkomsten en evenementen als Oostermaetloop en het voetbalkamp voor de jeugd vinden plaats in en rondom het Kulturhus.  Al met al voldoende reden om de planning voor de verhuur van de ruimten goed vast te leggen.

Zowel verenigingen als individuen kunnen inloggen en reserveren. Facturatie vindt plaats op basis van deze reservering.

Reserveren blijft mogelijk door een mail te sturen met het verzoek aan Liduin van de Bijllaardt via reserveringen@kulturhusdespil.nl of telefonisch 0570 551658. Zij zet dan de reservering voor u in het systeem en kan tevens uw vragen beantwoorden.

Uw reservering wordt op de betreffende dag getoond op de schermen in de toegangshal. Daar kunnen bezoekers en vrijwilligers dagelijks te laten zien wie er te gast zijn in het Kulturhus.