Stiefeltocht

Welkom bij de digitale stiefeltocht Lettele

 

De routes zijn in alle richtingen op eigen risico vrij te bewandelen door middel van goed aangegeven bordjes, de zogehete pokkelpoaltjes. Tevens staan er langs de routes banken en plaquettes voorzien van de nodige informatie over het bewandelde gebied.

De routes( elk ongeveer 2 á 3 km lang) vormen samen een soort cirkel in en rond ons dorp, leuk is dat u volledig uw eigen route kunt bepalen en overal kunt instappen. Hou uw trouwe viervoeter wel aangelijnd. De punten zijn hieronder te bekijken ook kunt u via de Stiefeltocht App naar de locatie navigeren via Google Maps.

Stiefelraadsel en feedback:
Vul bij “raadsel” in de App de letters, die u krijgt na beantwoorden van de puzzelvraag per pokkelpoaltje. Pas als het gehele woord goed is ontvangt u een prijs!

We vragen kort wat gegevens, zodat we de informatie kunnen aanpassen naar de doelgroep. U kunt ten alle tijden feedback geven in de Stiefeltocht App via de Playstore. Doe dit gerust, zo kunnen we de App nog beter maken.

De Stiefeltocht is tot stand gekomen met hulp van vele vrijwilligers en Casa Solutions. Voor meer informatie of vragen info@casasolutions.nl of www.casasolutions.nl

Android/iOS:
Op dit moment is er alleen nog een Android App, voor IPhone kan een standaard QR scanner App gebruikt worden, maar dan kunt u geen gebruik maken van alle functies zoals Google Maps en het Stiefelraadsel.

Vul hieronder uw gegevens in om te starten, hierna wordt u doorverwezen naar de Stiefeltocht App.

Wij wensen U een prettige wandeling.

Deze gebruiken we om te kijken waar ons publiek vandaan komt
Deze gebruiken we om meer informatie te verzamelen