Zwembad nieuws febr. 2023

Het is nog winter, maar achter de schermen is het zwembadbestuur alweer druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het zwembad is in 2023 geopend van zaterdag 29 april tot en met zondag 3 september (op de sluitingsdag gelden er wellicht aangepaste openingstijden in verband met het sluitingsfeest).

In verband met de stijgende kosten voor energie en onderhoud hebben we dit jaar de prijzen ietwat moeten verhogen. Hieronder een overzichtje:

De standaardprijs is €20 per seizoensabonnement. Tot en met 22 april 2023 kunt u abonnementen in de voorverkoop bestellen (met staffelkorting). In de voorverkoop gelden de volgende prijzen:

  • Het eerste abonnement kost € 20.
  • Het tweede abonnement in één gezin kost €15.
  • Elk volgend abonnement in één gezin kost €12,50.

 

  • De prijs voor een 12-badenkaart is aangepast naar €24.
  • De prijs voor zwemles is aangepast naar €4,50 per half uur.

Het goede nieuws is dat we de betaling van abonnementen, zwemlessen en verhuur nu hebben geautomatiseerd, waardoor er geen losse papieren machtigingen meer hoeven te worden ingevuld en ingeleverd.

Vanaf 1 maart kunt u dit regelen via onze website zwembadlettele.nl.

Vorig seizoen hebben we afscheid genomen van een aantal vrijwilligers. Wij willen hen bij deze nog eens hartelijk danken voor hun inzet. Via deze weg willen we gelijk ook een oproep doen voor nieuwe vrijwilligers! Wil jij je inzetten voor het (behoud van) ons mooie dorpszwembad? Dit kan in de vorm van toezichthouden, het klusteam, waterbeheer of het bestuur. Toezichthouders krijgen namens het zwembad regelmatig EHBO-bijscholing aangeboden. In het voorjaar van 2023 zal dit weer plaatsvinden. Aanmelden kan via de website of bij een van de bestuursleden. Spreek ons ook gerust aan als je vragen hebt.

Namens het zwembadbestuur:

Esther Buijsrogge, Mariska Limburg, Peter Daggenvoorde, Albert Knol en Evelien ten Hulscher