Zomerdagkamp

Beste jongens/meisjes, ouders en verzorgers,

Binnenkort start de inschrijving voor het Zomerdagkamp Lettele - Okkenbroek voor kinderen van de basisschool. Hierbij alvast een paar mededelingen:

De inschrijving zal gedaan kunnen worden via Lettele.nl. Wanneer de inschrijving geopend is zullen wij hiervan bericht doen via social media en via de scholen in Lettele en Okkenbroek.

Het zomerdagkamp is dit jaar van maandag 29 juli t/m donderdag 1 augustus.

Kinderen kunnen deelnemen aan het dagkamp wanneer zij woonachtig of schoolgaand zijn in Lettele of Okkenbroek en als ze in het schoolseizoen 2024/2025 starten in groep 2 of vóór augustus 2024 de leeftijd van 5 jaar (of ouder) hebben!

De deelnameprijs is € 25,00 per kind.

Wij zijn dit jaar dringend op zoek naar meer enthousiaste mensen die willen helpen om deze week weer tot een succes te maken. Ben jij 16 jaar of ouder en beschikbaar van zondag 28 juli t/m donderdag 1 augustus en lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact met ons op.

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via  zomerdagkamplettele@gmail.com of tel. 06-24136438.

Groeten, Werkgroep Zomerdagkamp

Het Zomerdagkamp Lettele - Okkenbroek  is een evenement georganiseerd door vrijwilligers onder administratie van Raster Kinderwerk Deventer (Raster Groep, KvK nummer 41244799)