ZEUMDARTIGSTE LETTELSE REVUE! AIT VEDAN!

Driemaal recht is scheepsrecht!
De zeumdartigste revue kon in 2021 en 2022 niet doorgaan. U weet vast nog wel waarom…  

De revue houdt de titel aan die al in eind 2020 is bedacht, want in ons mooie Sallandse dialect is het perfect van toepassing op Lettele en op onze revuegroep: “Ait Vedan!”. Dat betekent: we gaan altijd door, we zijn niet klein te krijgen en niets houdt ons tegen, we zijn optimistisch. Dus moedig voorwaarts en op naar de revue in 2023. 

Gelukkig staan nu alle seinen op groen en lijkt corona steeds minder ons leven te beheersen. Natuurlijk hebben we ook in ons dorp nog wel te maken met af en toe een besmetting. Hopelijk blijft het daarbij.
Maar ook wij van de Lettelse revue moeten voorzichtig blijven. En dat is eigenlijk best lastig omdat je op het toneel toch dicht op elkaar staat. We hopen er het beste van!!!
Dus gaan we binnenkort starten met de kaartverkoop! Ait Vedan is het motto. 

Start kaartverkoop zaterdag 17 december 10.00 uur bij Binnenenbuitenspeelgoed
En zoals al enkele jaren gebruikelijk, is de kaartverkoop bij onze ondersteuner Erwin Kleine Koerkamp van Binnenenbuitenspeelgoed aan de Bathmenseweg 22.
De kaarten kosten € 10 per stuk. Tja, ook voor ons is de inflatie van toepassing en dus hebben we te maken met gestegen kosten. “Doe dus maar een tientje”, zoals de legendarische Jens Spikker ooit zei tegen klanten die wilden betalen.  
Na twee jaar geen revue, hebben jullie dat er hopelijk wel voor over.  

Spelregels: Een kaartje kost € 10,00. Maximaal 10 kaartjes per persoon. Je kunt alleen met pin betalen!!!
Ook na de voorverkoop kunnen kaartjes gekocht worden tijdens de openingsuren en vanaf maandag 19 december ook online via de website
www.binnenenbuitenspeelgoed.nl.
Voor zowel de kaartverkoop aan de toonbank als ook de internetverkoop geldt de regel maximaal 10 kaarten per persoon.  Kaarten die gereserveerd zijn (nog niet betaald) moeten binnen 2 dagen afgehaald zijn, anders gaan ze weer in de verkoop. Klinkt streng maar het is tegelijkertijd ook logisch gezien de snelheid waarmee de kaarten de deur uitvliegen!  Telefonisch bestellen van kaarten bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl  of via de organisatie van de Lettelse revue is niet mogelijk.  

Wees er snel bij, want het is gebruikelijk dat meerdere voorstellingen heel snel zijn uitverkocht! En doe dat dan ook, want wij maken zowel in als buiten Lettele tegelijkertijd bekend dat de kaartverkoop op 17 december begint. 

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen op de datum van je gekochte kaartje, dan kun je proberen te ruilen of voor hetzelfde bedrag te verkopen via onze website www.revue-lettele.nl , onder prikbord. Kaartjes ruilen of aanbieden kan niet via Binnenenbuitenspeelgoed.nl of via onze organisatie. Ook niet op de voorstellingsavond bij de kassa. Helaas moeten we – gezien ervaringen in het verleden- daarin heel streng zijn! 

De speeldata “Ait Vedan!” in zaal Spikker 

Vrijdagavond 27 januari (alle avonden strak om 20.00 uur doek open) 

Zaterdagavond 28 januari  

Vrijdagavond 3 februari  

Zaterdagmiddag 4 februari 14.00 uur Matinee  

Zaterdagavond 4 februari  

Vrijdagavond 10 februari  

Zaterdagavond 11 februari

Ook goed nieuws is dat we deze revue toch nog voor jullie kunnen spelen in Zaal Spikker! En het zal tevens de laatste revue zijn in ons thuishonk…

Wij van de Lettelse Revue wensen jullie alvast alderbassent fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2023! Tot ziens op de Lettelse Revue “Ait Vedan!”.
En we delen het motto met de Kjels van Lettele: “a-j d’r bint, dan muj d’r wezen”
Blijf gezond!