Word jij opgetrommeld?

www.optrommelen.nl

Bewonersinitiatief daar gaat het om bij WijDeventer. Of het nu gaat voor een plan voor groen in je straat, een feestelijke of leerzame activiteit voor jouw buurt of een plan om elkaar als buren te helpen, WijDeventer is het adres!

Jouw plannen/ideeën willen we graag inventariseren en daarom starten we een optrommelactie. Dit jaar gaan de trommels van huis tot huis in Korenkamp 2 en in de Bosrand. De komende jaren zetten we dit initiatief voort in andere straten en buurten van Lettele.

In de Korenkamp 2 en de Bosrand kan het eind februari dus zo maar gebeuren dat de buurman of -vrouw bij je op de stoep staat om jou een trommel te geven. Dat is het moment om jouw idee, wens of talent kenbaar te maken. In iedere trommel zitten namelijk briefjes met vragen die je kunt beantwoorden. Met als resultaat een trommel vol met ideeën en wensen voor jouw straat, buurt en/of Lettele! Komt de trommel niet in jouw straat maar wil je wel graag jouw idee kenbaar maken, ga dan naar Lekker Makkelijk want in maart staat daar een grote trommel op jouw inbreng te wachten.

In de straten waar de trommel komt, worden de bewoners nog nader ingelicht d.m.v. een flyer. Maar als je vragen hebt, kan je natuurlijk altijd contact opnemen met één van ons.

Namens het Dorpenplatform WijDeventer,

Martijn Tibben (martijntibben@hotmail.nl) en Ursela Zandbelt (ursela.zandbelt@gmail.com)

Meer informatie kun je vinden op www.wijdeventer.nl en www.optrommelen.nl of twitter er op los op #optrommelactie