Wist U dat:

De APP Lettele.nl al draait. Iedereen kan de app op zijn mobiel plaatsen vanuit de app store of via Android. Of zie hieronder.  De QR code om de app te downloaden op een  Apple en Android telefoon.  215 personen gingen u al voor.

De nieuwsberichten en de agendapunten die op de site www.lettele.nl worden geplaatst automatisch ook in de app komen.

Je automatische push berichten in de app aan en uit kan zetten in de app. Je kan ook de geluidjes aanpassen of uitzetten in de instellingen van je telefoon bij de app Lettele.nl.

Buurtdorpen jaloers zijn op deze mooie en doeltreffende dorpsapp. Ze zijn ook druk bezig met het ontwikkelen. Met dank aan WEMA mobile voor het mogelijk maken van onze ideeën.

Als u vragen of opmerkingen hebt over de site of de app we die graag horen, alles is voor en door Lettele mogelijk gemaakt. info@lettele.nl

We nog zoeken naar mooie winter foto’s uit Lettele, en dat iedereen die kan opsturen, wel graag liggend formaat. Graag sturen naar info@lettele.nl

U ook allen nieuwberichten en agenda punten kan insturen naar info@lettele.nl  Laten we www.Lettele.nl actueel houden, niet iedereen heeft en wil facebook en Instagram.

Het heel leuk is om mee te werken aan de site en de app, om deze actueel te houden, lijkt jou dat ook leuk laat het even weten. We kunnen wel wat “jeugdige” input gebruiken.

Voor ideeën graag bericht naar info@lettele.nl we doen het samen.

Groetjes Ans Rekveld, Mark Timmermans, John Zwiers, Duco Schilstra en Gerrie Lodeweges.