Het vrijwilligersknooppunt

Heeft u behoefte aan een luisterend oor, kunt u hulp gebruiken bij het doen van boodschappen, of lukt het koken even niet meer zelf, of heeft u heel andere vragen? Bel dan gerust naar 06-20 15 35 81.

Vrijwilligersknooppunt Lettele - Okkenbroek is er voor u en voor jou!

  • Moet u naar de kapper, de dokter of het ziekenhuis en heeft u geen vervoer?
  • Is je kind ziek, maar moet je echt naar die belangrijke afspraak?
  • Is uw dakgoot verstopt met bladeren, maar durft u niet zelf op een trapladder te klimmen?
  • Heb je je enkel gekneusd, maar moeten er nodig boodschappen worden gedaan?
  • U weet niet goed hoe u een programma of software op uw computer installeert?
  • Of heb je een heel andere vraag?
  • Bel of mail het vrijwilligersknooppunt!

Hoe werkt het?

vwkp_handsIn Lettele en Okkenbroek zijn er veel mensen die een ander graag helpen.  We hebben een uitgebreid bestand met mensen die zich als vrijwilliger bij ons hebben aangemeld. Bel het Vrijwilligersknooppunt en de coördinator van dienst (dat is ook een vrijwilliger) zorgt ervoor dat u de gevraagde hulp krijgt (uiteraard binnen de mogelijkheden). Als we geen vrijwilliger in ons eigen bestand kunnen vinden, kunnen we uw vraag (anoniem) op de buurtapp Next Door plaatsen. We kunnen niet garanderen dat we u dezelfde dag nog kunnen helpen, maar we doen wel ons best.

Gratis
Het vrijwilligersknooppunt werkt gratis.  Vindt u het moeilijk om gratis hulp te vragen of aan te nemen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om het VWKP een fooi te geven, die ten goede komt aan het onderhoud van de duo-fiets. Hoeft écht niet, maar mag wel. Misschien vindt u het daarna gemakkelijker om hulp te vragen.

NIEUW: ook verenigingen kunnen nu bij ons terecht met een hulpvraag! Kijk bij ‘Voor wie’