Vacature Pianist / Toetsenist

Januari 2024

Het More Music Orkest (MMO) is een muziekvereniging met op dit ogenblik 11 leden: blazers (baritonsaxofoon en altsaxofoon, hoorn, trompet en bugel), combo (drum, vacature piano en basgitaar) en zang (2 zangeressen en een zanger).

Op het repertoire staan  pop- en rock-nummers in een bigband-arrangement; zoals Avici (hey Brother), Anouk (good god), Son Mieux (Multicolor), Carol King (Natural woman).

In januari en februari is de wekelijkse repetitie is op maandagavond 19.30 – 21.30 uur in “Ons Centrum”, Oerdijk 141 in Okkenbroek. Vanaf maart is de wekelijkse repetitie in de Spil in Lettele (ook op maandagavond 19.30 – 21.30 uur). In de schoolvakanties repeteren we niet.

Meer informatie over MMO is te vinden op de website www.moremusicorkest.nl

In verband met het vertrek van onze pianiste zijn we per direct op zoek naar een pianist of toetsenist.
Ben jij degene die zelfstandig kan spelen op intermediair niveau van bladmuziek, iedere maandag komt repeteren  en circa 4 x per jaar met ons wil optreden?

Wij bieden:

Een gezellige en enthousiaste groep amateur- muzikanten die, ieder op hun eigen niveau, bijdragen aan een mooie muziekuitvoering.
Gebruik van onze keyboard.
Begeleiding door een professionele dirigent.

De foto is van het laatste “pater Jan Brinkhof concert” in juni 2023 waarbij we geld hebben ingezameld voor een ontwikkelingsproject van pater Jan Brinkhof in Peru.

Voor meer informatie:

Lotty de Weert
T 06 23055604,  E-mail:  LottydeWeert@gmail.com