Uitnodiging: Informatie- en inschrijfdag voor glasvezel

Onlangs heeft CIF/Glasvezel Buitenaf informatiebijeenkomsten gehouden over de aanleg van een glasvezelnetwerk in het buitengebied van Salland Zuid, waaronder Lettele. De belangstelling voor de bijeenkomsten was groot. Iedereen is geïnteresseerd, velen zitten zelfs te wachten op snel internet. We horen dan ook overal dat mensen zeker meedoen.

Er zijn ook mensen die nog vragen hebben of assistentie zouden willen. Voor inwoners van het buitengebied van Lettele organiseren we daarom een inschrijfdag waar men met alle vragen terecht kan, en extra ondersteuning kan krijgen bij het kiezen van de provider, en bij de inschrijving.

De bijeenkomst wordt gehouden: Zaterdag 29 oktober 2016, van 10.00 tot 16.00 uur.

Locatie: Café-restaurant de Koerkamp, Bathmenseweg 18, Lettele.

Vrijwilligers van SallandGlas en PB Lettele Linde Oude Molen, en enkele lokale bedrijven zijn aanwezig om te adviseren.

Iedereen onderschrijft het belang van glasvezel en snel internet. Voor wie langer thuis wil blijven wonen, thuis wil kunnen werken of een bedrijf hebben, de kinderen willen studeren, of ooit het huis wil verkopen, is snel internet super belangrijk. Maar veel inwoners vinden het nog lastig om te kiezen tussen de providers en de pakketten. Men wil weten hoeveel MB’s men nu echt nodig heeft, welke TV-zenderpakketten er zijn en hoe het gaat met overschrijven.

Wilt u zich vooraf al wat oriënteren?
Kijk dan op de website van SallandGlas (www.sallandglas.nl, onder ‘aanbod providers’). Daar staat een vergelijking tussen de providers met een consumentenpakket. De eenvoudigste pakketten staan hier naast elkaar. Hier staat ook een link naar het aanbod van de providers (inclusief de zakelijke aanbieders) voor uitgebreidere informatie. Voor de laatste stand van zaken en de meest actuele informatie verwijzen we u naar: www.glasvezelbuitenaf.nl/salland-zuid.

Het buitengebied van Salland Zuid wordt in 2017 aangesloten op glasvezel, op voorwaarde dat 50% van de mensen zich vóór 14 november inschrijft.

Die kans laten we toch niet lopen!? Salland Noord wist 60% te behalen. Laten wij daar samen als Salland Zuid over heengaan!

Voor nieuwsbrief klik hier...

Namens PB Lettele Linde Oude Molen
Harry ter Beek, Jentsje de Jong, Ron Oosterwijk.