Speurtocht naar de verloren biodiversiteit

Op zaterdag 1 juni wordt alweer voor de vierde keer een evenement georganiseerd op het perceel van Land van Ons aan de Schooldijk in Lettele.  Dit jaar met speciale inbreng van een groep studenten van Saxion Hospitallity Business School uit Deventer. Zij zetten je aan het werk om zelf op ontdekkingsreis te gaan. Een fotobingo en een escapeplan naar de verloren biodiversiteit leiden je langs de belangrijke kenmerken van een het typisch Sallands coulisselandschap waarbij veel aandacht is voor de kenmerkende landschap(-selementen) zoals het kruidenrijke grasland, de gevarieerde houtwallen, heggen, knotwilgen en kleine stukjes bosaanplant. Elementen die juist zo belangrijk zijn om de biodiversiteit in het boerenlandschap te behouden of terug te brengen.

Uiteraard ontbreekt de kraam met producten van Land van Ons niet, maar ook de Melkbrouwerij (lokale biologische zuivelproducten) en Boomboer (eetbaar plantgoed, advies en tuininrichting) zijn van de partij.
We ontvangen je graag tussen 11:00 en 15:00 aan de Schooldijk bij nummer 1 in Lettele

Benieuwd geworden naar de ambities van Land van Ons of wil je deelnemer worden? Ga voor meer informatie naar www.landvanons.nl