Sep van Oorspronk scoort

Donderdag 23 april mocht Sep van Oorspronk de dik verdiende bal met alle handtekeningen van Go-Aheadspelers in ontvangst nemen omdat hij heel goed gescoord heeft bij het project 'Scoor een boek', dat de Bibliotheek Deventer ieder jaar organiseert i.s.m. Go-Ahead Eagles.

Willen jullie onderstaande tekst opnemen in de eerstvolgende uitgave van de Letter en misschien ook leuk om te vermelden op Lettele.nl:

Boeken scoren met Go Ahead Eagles

Van februari tot half april hebben ruim 800 groep 5-leerlingen uit de gemeente Deventer op school meegedaan met Scoor een boek, een leesproject van de Bibliotheek Deventer in samenwerking met Go Ahead Eagles. Ook basisschool Sancta Maria deed hieraan mee. Aangemoedigd door voetballer Bas Kuipers (via filmpjes) werden de kinderen aan het lezen gezet. Maar ook thuis konden er boeken gescoord worden! Door het doen van leesopdrachtjes konden kinderen kans maken op één van de vijf gesigneerde voetballen. 95 kinderen en hun gezin deden mee aan deze actie. Eén van de gelukkigen die een bal won, is Sep van Oorspronk uit Lettele! Op donderdagmiddag 25 april werd in de Bibliotheek Lettele de bal overhandigd in het bijzijn van Sep's moeder, broer Fedde en zusje Neva.

Sep is 10 jaar en helemaal in zijn nopjes met de prachtige bal! Alle spelers signeerden de bal en daarom krijgt deze een speciaal plekje op zijn kamer. Voetballen doet Sep met een andere bal want de handtekeningen mogen niet beschadigen of verdwijnen.

Wat het favoriete boek van Sep is: Het magische stadion van Bas Kuipers! En Sep leest graag Donald Ducks.

De Bibliotheek wenst Sep heel veel plezier met de bal!

Meer informatie over Scoor een boek vind je op www.bibliotheekdeventer.nl/scooreenboek.