Rododendron Boerenland wandeltocht

De Rododendron Boerenlandtocht wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 mei én zondag 28 mei (Eerste Pinksterdag). Lekker wandelen door natuurgebieden, langs weilanden en sloten over het mooie Sallandse platteland in een door de Stichting Bathmen Promotie georganiseerde wandeltocht.

Inschrijven en starten kan bij Bras-Koer (voorheen De Koerkamp), Bathmenseweg 18 in Lettele (bij Deventer) en er kan 5, 10, 15, 25 en 40 km worden gewandeld. Dit jaar starten we zoals vanouds weer in Lettele, zodat er in ieder geval door de Oostermaat langs de bloeiende rododendrons gewandeld wordt. Het is een leuke training voor de wandelvierdaagse in Nijmegen! Er wordt gelopen over asfaltwegen, bos- en zandpaden.

Wandelaars die 40 km gaan wandelen kunnen starten tussen 7.30 en 8.30 uur. Starten voor de 25 km tocht kan tussen 7.30 en 9.00 uur. Voor de 5, 10 en 15 km kan dat tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Het startbureau sluit om 17.00 uur (tijd wanneer er gefinisht moet zijn).

De kosten van deelname bedragen € 5,-- per persoon. Leden van KWBN ontvangen op vertoon van hun lidmaatschapspas, op het inschrijfgeld een korting van € 1,-.

De organisatie heeft mooie routes uitgezet en heeft er weer zin in. U ook? Wij zien u graag in Lettele.

Meer informatie en actuele gegevens zijn te vinden op www.Bathmen.nl en op www.wandel.nl