Rododendron Boerenland wandeltocht 24

Lekker wandelen door natuurgebieden en bossen, langs rododendrons, door weilanden en langs sloten over het mooie Sallandse boerenland in een door de Stichting Bathmen Promotie georganiseerde wandeltocht? Dat kan op zaterdag 25 of zondag 26 mei.

Inschrijven en starten kan bij Bras-Koer, Bathmenseweg 18 in Lettele (bij Deventer) en er kan 5, 10, 15, 25 en 40 km worden gewandeld. Dit jaar starten we zoals vanouds weer in Lettele, zodat er in ieder geval door de Oostermaat langs de hopelijk nog bloeiende rododendrons gewandeld wordt. Het is een leuke training voor de wandelvierdaagse in Nijmegen! Er wordt gelopen over asfaltwegen, bos- en zandpaden.

Wandelaars die 40 km gaan wandelen kunnen starten tussen 7.30 en 8.30 uur. Starten voor de 25 km tocht kan tussen 7.30 en 9.00 uur. Voor de 5, 10 en 15 km kan dat tussen 9.00 uur en 12.00 uur. U kunt finishen tot 17.00 uur.

De kosten van deelname bedragen € 5,-- per persoon. Leden van KWBN ontvangen op vertoon van hun lidmaatschapspas, op het inschrijfgeld een korting van € 1,-.

De organisatie heeft weer prachtig mooie routes uitgezet en heeft er weer zin in. U ook? Noteert u alvast de datum? Wij begroeten u graag in Lettele.

Meer informatie en actuele gegevens zijn te vinden op www.Bathmen.nl en op www.wandel.nl.