Rabo ClubSupport

Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving

De inschrijfperiode voor de stemcampagne Rabo ClubSupport is gestart en we hebben van jouw club nog geen inschrijving mogen ontvangen. Inschrijven voor de stemcampagne Rabo ClubSupport is nog mogelijk t/m 11 juli. De stemperiode organiseren we na de zomervakantie, van 4 tot en met 26 september. Zo heb je alle tijd om je hierop voor te bereiden en leden te enthousiasmeren om te gaan stemmen.

Heeft jouw club vorig jaar meegedaan aan de stemcampagne Rabo ClubSupport?
Dan heb je tijdens het inschrijfproces de mogelijkheid beeldmateriaal te uploaden. Het beeldmateriaal laat zien welk doel jouw club gerealiseerd heeft met de deelname van vorig jaar. Leuk voor de stemmers & goed voor het genereren van nieuwe stemmen.

Rabo Clubsupport
Iedereen verdient een club waar je elkaar sterker maakt, waar je jezelf kunt zijn, waar talent de ruimte krijgt en waar gewerkt wordt aan een duurzame wereld. Daarom investeren wij ook dit jaar weer, met Rabo ClubSupport, in lokale clubs en verenigingen. Jullie zijn als club erg waardevol voor ons land. Naast financiële ondersteuning, willen wij clubs en verenigingen ook sterker maken met onze kennis en ons netwerk.

Met onze bijdrage van kennis, netwerk en financiën hebben jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma's voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten we ons netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden we onze kennis om jullie verder te helpen.

Meedoen
De stemcampagne Rabo ClubSupport is dit jaar groter dan ooit. En jouw club kan natuurlijk ook meedoen! Geef duidelijk aan waarvoor jouw club extra ondersteuning kan gebruiken en schrijf je in!

Ga dan naar rabobank.nl/clubsupport en gebruik de code ontvangen via email die bij de Rabobank bekend is om jouw club in te schrijven.

Mocht je geen email hebben ontvangen en heeft je club wel een Rabobank rekening en KvK graag contact opnemen met rabobank.nl/particulieren/contact

Met vriendelijke groet,
Directeur coöperatieve Rabobank
Marco Dirksen