More Music Orkest concert Deventer Open Podium

Na een Covid-pauze van 2 jaar is het weer tijd voor het Deventer Open Podium. Op zondag 12 maart a.s. zal het More Music Orkest vanaf 13:30 uur de kleine zaal van de Deventer schouwburg op stelten proberen te zetten.

Het More Music Orkest neemt u deze middag mee in een swingend muzikaal avontuur met een aantal herkenbare hits uit het verleden waaronder “Shake, Rattle and Roll”, een “Gouwe Ouwe” geschreven door Jesse Stone onder het pseudoniem Charles F. Calhoun. Dit populaire en snelle rhythm en blues nummer verscheen in april 1954 als single gezongen door de Amerikaanse zanger Big Joe Turner. Andere bekende covers van "Shake, Rattle and Roll" zijn afkomstig van Elvis Presley en The Beatles.

Vervolgens van Nederlandse bodem “A Night Like This”, de grootste hit van Caro Emerald en  afkomstig van het album “Deleted Scenes from the Cutting Room Floor” uit 2010. De inspiratie werd volgens Caro geput uit de kaartscène in de James Bond-film Casino Royale.

En ook een stevige partij rock mag deze middag uiteraard niet ontbreken en dat vullen we in met “Pinball Wizard” van Peter Townshend, de gedenkwaardige hit van de Britse rockband “The Who” en één van de bekenste nummers uit de geschiedenis van de rockopera. De muziek is geschreven vanuit het perspectief van de lokale flipperkampioen en het publiek zal in de muzikale weergave de mechanische flipperkast makkelijk herkennen.

Tot ziens in de Deventer Schouwburg op zondag 12 maart waar we er met z’n allen weer een mooi muzikaal avontuur van gaan maken.

Het More Music Orkest speelt in de kleine zaal.
Aanvang: 13:30 uur.
Toegang is gratis.

Voor updates, zie onze website www.moremusicorkest.nl  en de Facebook pagina van het “More Music Orkest. Voor meer informatie Willem Poterman – 06 1203 5376