Lintjesregen in Lettele

Er was vandaag een lintjesregen in Lettele, 2 personen werden geridderd in de Orde van Oranje-Nassau en 3 personen werden benoem als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Namens Lettele Digitaal allen van harte gefeliciteerd.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Anne Marie van Oldeniel-Boerhof (60) is onder meer voorzitter van stichting Kulturhus De Spil in Lettele, betrokken bij de H. Nicolaaskerk in Lettele, kookvrijwilliger bij Samen Eten en de 4 Mei Herdenking in het dorp. Ze was in het verleden actief bij tal van andere initiatieven in en rond Lettele. Bijvoorbeeld voorzitter van Plaatselijk Belang Lettele-Linde-Oude Molen, betrokken bij het Dorpsarchief Lettele of de werkgroep Duo Fiets.

Mees Struijs (73) was jarenlang voorzitter van Buurtcomité Verbeteren Verkeersveiligheid N344 ter hoogte van Oude Molen. Ook is hij nog actief bij de Rotaryclub Bathmen-de Schipbeek en was jaren voorzitter van stichting Windkorenmolen De Leeuw in Oude Molen. Tevens was hij voorzitter van buurtvereniging De Oude Molen, maar ook bijvoorbeeld bestuurslid van sportvereniging ABS uit Bathmen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Gerard Brinkhof (75) is vrijwilliger bij de Heilige Lebuinus Parochie. Hij had en heeft - in Lettele - verschillende functies bij de roomskatholieke kerk. Sinds 1968 is hij bestuurslid van vogelvereniging Ons Genoegen uit Lettele.

Frits Ehren (72) is al sinds 1976 als vrijwilliger actief in Lettele. Hij was toen een van de oprichters van de tennisvereniging in het dorp. Momenteel is hij vrijwilliger bij het zwembad in het dorp, vrijwillig leraar timmeren bij de Sancta Maria basisschool, vrijwilliger in Kulturhus De Spil, actief in de dagbesteding (Zorgboeren Lettele) en actief bij de voetbalclub.

Dinie Wagemans-Beltman (61) deed vrijwilligerswerk in/namens de Nicolaaskerk, ook op zorglocaties zoals het PW Janssen Verpleeghuis Colmschate en Dijkhuis te Bathmen. Ze was vrijwilligster bij de Zorggroep Raalte en is nog langer bestuurslid/voorzitter/secretaris bij Zij Actief en sinds 2018 gastvrouw bij voetbalvereniging Lettele.