Lintjes in Lettele

Ook was het vandaag weer een lintjesregen in Lettele, 3 personen kregen een lintje. Namens Lettele Digitaal allen van harte gefeliciteerd.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau Bennie Krommedijk:
Clubscheidsrechter en grensrechter bij ABS Bathmen, Sinds 1999 is hij medewerker Nederlandse Kampioenschappen bij de de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Sinds 2007 is hij daar ook keurmeester kleurkanaries en bekleedt nog andere (bestuursfuncties) bij de NBvV in Overijssel. Hij is ook bestuurslid/penningmeester van Vogelvereniging Ons Genoegen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau Henk Nijland:
Hij is een duizendpoot. Een greep uit zijn vrijwilligerswerk, sinds pakweg 1980, waarvan hij aantal functies nog vervult: grensrechter bij het eerste elftal VV Lettele, vrachtwagenchauffeur Zozijn op de jaarlijkse truckersdag, buschauffeur buurtbus Lettele – Okkenbroek, vrachtwagenchauffeur humanitaire hulptransporten, vrijwilliger zwembad Lettele, actie voor de weidevogelbescherming en bestuurslid Kulturhus commissie van gemeenschapshuis De Spil.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau Wil Nijland-Hekkert:
Ook zij is ook al zo’n oervrijwilliger. Zij doet en deed van alles, zoals: bestuurslid buurtvereniging Oude Molen, bibliotheek- en leesmoeder basisschool Sancta Maria in Lettele; bestuurslid Plaatselijk Belang Lettele-Linde-Oude Molen; vrijwilliger zwembad Lettele; kok Samen Eten Lettele en bezorger van maaltijden Ethuus De Kokkerieje; vrijwilligster De Zonnebloem.

Benny Krommendijk (64) uit Lettele:
Hij houdt van sport en vogels. Dat blijkt wel uit de lijst van activiteiten die deze vrijwilliger sinds 1982 op zijn naam mag schrijven. Sindsdien is hij al clubscheidsrechter bij ABS Voetbal in Bathmen. Al dertien jaar is hij grensrechter bij het eerste elftal van ABS. Sinds 1999 is hij medewerker Nederlandse Kampioenschappen bij de de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Sinds 2007 is hij daar ook keurmeester kleurkanaries en bekleedt nog andere (bestuursfuncties) bij de NBvV in Overijssel. In Lettele is hij sinds 2006 bestuurslid/penningmeester van Vogelvereniging Ons Genoegen