Lettelse revue; verhuizing en kaartverkoop

Voor alle 35 vrijwilligers die bij de Lettelse Revue betrokken zijn, is de periode tussen Sinterklaas en Kerstmis een uiterst belangrijke periode.
De teksten en de liedjes zijn geschreven, de rollen verdeeld, de te bouwen decorstukken bekend, de gewenste kleding. Dus kan er nu onder leiding van regisseur Mark te Boekhorst de stukken gespeeld en aangescherpt worden.

Daarvoor heb je wel een podium nodig en een speel locatie. Gelukkig is deze gevonden bij Bras-Koer op het kruispunt in Lettele. Door de noodgedwongen verhuizing van Café Spikker waar 37 revues zijn gehouden met meer dan 150 voorstellingen, was er veel werk aan de winkel. Een podium was niet meer beschikbaar dus moest aangekocht of gehuurd en op maat gemaakt worden, hetzelfde geldt voor de toneeldoeken, ophangsystemen voor geluid en licht. Met veel zelfwerkzaamheid is dat gelukt. Mede dankzij de eenmalige financiële ondersteuning van de gemeente Deventer en subsidie via de “Kracht van Salland”. Ook de sinds kort gestopte Battumse revue heeft goed ondersteund door de nodige attributen aan de Lettelse Revue te verhuren. Wij noemen dat in Salland “Noaberschap”.

Dus achter het doek wordt hard gewerkt om er weer een echte Lettelse Revue van te maken. Ook achter de schermen is de organisatie als een geoliede machine bezig om alles te regelen wat er geregeld moet worden.

KOJTVINN?
Bras-Koer is inmiddels voor veel Lettelenaren, Deventernaren en Sallanders bekend terrein. Dus hopelijk hoeft straks niet bij binnenkomst gevraagd te worden: Kojtvinn? Het is dan ook geen toeval dat “Kojtvinn?” de titel van de 38e revue wordt.

DATA REVUE 2024 EN START KAARTVERKOOP OP 16 DECEMBER
De revue avonden zijn op 19, 20, 26 en 27 januari, 2 en 3 februari. Als altijd gaat het doek strak om 20.00 uur open. Zaal open om 19.15 uur. En tevens is er weer een matineevoorstelling op zaterdagmiddag 27 januari, aanvang 14.00 uur. Zaal open 13.15 uur.

De voorverkoop start op zaterdagmorgen 16 december.  Stipt om 10.00 uur gaat de deur van “BINNENENBUITENSPEELGOED.NL” aan de Bathmenseweg open.

Zaterdag is de winkel tot 12.00 uur open. Daarna zijn de kaarten online te bestellen en tijdens de openingsuren van de winkel. Let op: Van 23 dec t/m 7 januari ben ik gesloten. Online bestellingen worden dan wel verwerkt. Kaarten ophalen kan in die periode niet.

WAT GAAT EEN KAARTJE KOSTEN EN WAT ZIJN DE REGELS?
Een kaartje kost € 11,00. Maximaal 10 kaartjes per persoon. Betalen kan alleen met pin of via beschikbare QR code. Contant betalen is dus niet mogelijk.
Ook na de voorverkoop kunnen kaartjes gekocht worden tijdens de openingsuren en vanaf maandag 18 december ook online via de website www.binnenenbuitenspeelgoed.nl.
Let op: online bestellen kan altijd. In de winkel kan dat tijdens openingsuren m.u.v. de periode tussen Kerst en 7 januari. Telefonisch bestellen van kaarten bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl  of via de organisatie van de Lettelse revue is niet mogelijk.

Zaterdag is de winkel tot 12.00 uur open. Daarna zijn de kaarten online te bestellen en tijdens de openingsuren van de winkel. Let op: Van 23 dec t/m 7 januari ben ik gesloten. Online bestellingen worden dan wel verwerkt. Kaarten ophalen kan in die periode niet.

Groet,

Erwin

De speeldata “KOJTVINN?” in zaal Bras-Koer nogmaals op een rijtje

Vrijdagavond 19 januari (alle avonden strak om 20.00 uur doek open)

Zaterdagavond 20 januari

Vrijdagavond 26 januari

Zaterdagmiddag 27 januari 14.00 uur Matinee

Zaterdagavond 27 januari

Vrijdagavond 2 februari

Zaterdagavond 3 februari

Meer informatie over de regels rond de kaartverkoop en meer nieuws over de Lettelse revue: www.revue-lettelen.nl en volg ons op Facebook @revue lettele.