Kom kennis maken op 26 augustus in Kulturhus De Spil met………

Kulturhus De Spil heeft na een intensieve renovatie, o.a. uitgevoerd door vele vrijwilligers, een metamorfose ondergaan. Om dit centraal gelegen en unieke Kulturhus in Lettele een duurzaam bestaan te garanderen is het belangrijk dat er activiteiten worden georganiseerd, ook op het gebied van sport en bewegen. Het bestuur van het Kulturhus wil graag iedereen (ook ondernemers) een kans bieden om binnen De Spil activiteiten te ontplooien die een positieve bijdrage leveren aan het dorp en het Kulturhus.

Na een aantal gesprekken met het bestuur heeft Unicoach besloten om van die mogelijkheid gebruik te maken. Unicoach wil graag een duurzame bijdrage leveren aan het tot stand komen van meer activiteiten binnen de muren van Kulturhus De Spil. Daarom organiseert Unicoach op zaterdag 26 augustus van 14.00 tot 17.00 uur een Open Huis in de Sportzaal (klein, 25 x 11 m) van De Spil om een nieuwe activiteit te presenteren, namelijk Kettlebell Sport Circuittraining. Iedereen is van harte uitgenodigd om zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur een kijkje te komen nemen of zelfs deel te nemen aan één van de 3 clinics die worden gegeven om kennis te maken met Nederlands snelst groeiende dynamische krachtsport, de Kettlebellsport.

Kettlebell Sport & Training is geschikt voor iedereen in de leeftijd van 8 tot 88 jaar. Er wordt die middag een afwisselend, dynamisch en veelzijdig programma gepresenteerd. Doel is om een ieder te inspireren om vanaf september duurzaam deel te gaan nemen aan deze bijzondere dynamische krachtsport in Kulturhus De Spil. Deelname aan deze clinics is gratis en na afloop staat er voor iedere deelnemer een gezonde snack/drinken klaar. Tijdens de clinics onderga je in een klein uur tijd een full body workout! De 1e clinic wordt gehouden vanaf 14.15 uur, de 2e vanaf 15.15 uur en de 3e vanaf 16.15 uur. Als je deel wilt nemen aan één van deze clinics tijdens het Open Huis meld je dan vooraf aan via nico@uni-coach.nl met de gewenste clinic en tijd, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Unicoach doet aan Small Group Training en Personal Coaching. Mocht je, na het Open Huis, interesse hebben om vanaf de maand september wekelijks aan deze dynamische krachtsport te willen deelnemen in De Spil, meld je dan aan via nico@uni-coach.nl. We gaan daadwerkelijk van start in de Sportzaal (klein, 25 x 11 m) van De Spil bij aanmelding van minimaal 8 deelnemers. Het maximaal aantal deelnemers per clinic is gesteld op 10 deelnemers. Mochten er meer dan 10 aanmeldingen zijn dan wordt er, indien mogelijk, een 2e groep samengesteld.

Small Group Trainingen zijn uitermate geschikt voor vriendengroepen, families, damesgroepen (Ladies Night), 55+, buren (straten), teamsport ondersteuning etc. Maak deel uit van een gelijkgestemde groep mensen om je doel te bereiken. Stap voor stap en in je eigen tempo naar een sterk en vitaal lichaam. De Kettlebell Sport & Training is hier uitermate geschikt voor. Unicoach, verrassend, veelzijdig en betrokken.

Kom kennis maken op zaterdag 26 augustus met die schitterende Kettlebellsport!!

Nico Langereis

Unicoach/Fitness De Spil