Jeugd Voetbal Kamp 2017

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei wordt er wederom een spectaculair en sportief Jeugd Voetbal Kamp georganiseerd. Net als vorig jaar zal het op en rond de sportaccommodatie van VV Lettele plaatsvinden. De werkgroep heeft de aanmeldingen binnen en zijn bezig om een leuk programma in elkaar te zetten. Met behulp van vrijwilligers worden er verschillende spelvormen aangeboden. Op vrijdag worden de kinderen om 17.00 uur verwacht en mag de jeugd spelend in JO11 en JO13 blijven slapen. De JO9 en de mini’s slapen thuis maar zullen tijdens het ontbijt op zaterdagmorgen weer gezellig aanschuiven.
Vrijwilligers zijn er nooit genoeg, dus ben je ouder dan 15 en vind je het leuk om kinderen een leuk kamp te bezorgen meld je dan aan bij een van de werkgroep leden van het JVK. Ook zoeken wij nieuwe werkgroep leden omdat er 2 leden, na jaren inzet, hebben aangegeven te stoppen. Lijkt je het leuk om samen met een gezellige groep een kamp te organiseren of wil je meer informatie, benader een werkgroep lid.
Om dit kamp mogelijk te maken danken wij alvast de vrijwilligers en sponsoren.

Werkgroep JVK,
Reinier de Weerd, Jolande Meijerink, Marloes Frederiks, Marjan de Weerd, Ann Hoogewind, Bert Stam, Bram Ehren en Wendy Haarman (06-54261170)