Inschrijven zomerdagkamp

                                                                                                         Lettele/Okkenbroek, april 2024

Beste jongens en meisjes, ouders/verzorgers,

Nog een paar maandjes naar school en dan is het weer zover! Het zomerdagkamp 2024 voor kinderen van de basisschool, is dit jaar van maandag 29 juli t/m donderdag 1 augustus.

Je mag je hiervoor weer opgeven, onderaan staat waar en voor wanneer dat kan*.

Wat belangrijk is om te weten: kinderen kunnen deelnemen aan het dagkamp als zij woonachtig of schoolgaand zijn in Lettele-Okkenbroek. Kinderen kunnen deelnemen aan het dagkamp als ze in het schoolseizoen 2024/2025 starten in groep 2 of vóór augustus 2024 de leeftijd van 5 jaar (of ouder) hebben!

De deelnameprijs is € 25,00 per kind.

Het thema blijft nog even geheim!

We verzoeken iedereen vriendelijk op de juiste wijze gebruik te maken van het inschrijfformulier. Het inschrijven gaat net als afgelopen jaren digitaal. Ga naar Inschrijven Zomerdagkamp onderaan deze brief Wilt u bij de digitale inschrijving het volgende duidelijk vermelden: de voornaam, de geboortedatum, in welke groep uw kind nu, in het huidige schooljaar (2023/2024) zit, of en welk zwemdiploma uw kind heeft én of er bijzonderheden zijn (bepaalde allergie of medicijngebruik). Indien uw zoon/dochter er een dag niet is of later komt, wilt u dat dan ook op het inschrijfformulier vermelden.

Na opgave krijgt elke deelnemer nog nader bericht omtrent: verzamelplaats, dagelijkse tijden, wat je mee moet nemen e.d. Deze brief zult u via het opgegeven emailadres, ongeveer 1 maand voor aanvang van het zomerdagkamp ontvangen.

*Let op! Met de inschrijving van uw kind via het digitale inschrijfformulier is de inschrijving nog niet compleet. Nieuw is dat we dit jaar werken met een link waarmee direct betaald kan worden via uw bank app. Na het invullen van het formulier komt automatisch de link naar voren waarmee u kunt betalen. Pas na betaling is uw inschrijving definitief.

Digitaal inschrijven en betalen kan tot uiterlijk vrijdag 10 mei 2024.                                                                           

Ná bovenstaande datum wordt de inschrijving gesloten en kan er niet meer worden opgegeven!!
De afgelopen jaren kwamen er vaak nog aanmeldingen te laat binnen, zelfs nog aanvragen vlak voor aanvang van het zomerdagkamp. We willen hierbij benadrukken dat tijdige opgave belangrijk is i.v.m. het benaderen en indelen van leiding, boodschappen, reserveringen e.d. en we hier dus geen uitzonderingen meer op kunnen maken.

Voor nadere informatie kan je altijd even bellen/appen naar Sabine van Oorspronk tel: 06-44664084 of bellen naar Mirjam Modderkolk (Kinderwerker Raster) tel: 06-10822861
Of stuur je  vraag per mail naar zomerdagkamplettele@gmail.com.

Met een vriendelijke groet,
Werkgroep Zomerdagkamp Lettele-Okkenbroek en Kinderwerker Raster.

==================

Link naar opgaveformulier:  https://forms.gle/Vk51JE6BxBqnb7hn8