Huldiging, persbericht 18 februari

Beste Lettelenaren,

Hierbij weer een aantal nieuwsberichten rondom de inhuldiging van Carlijn.

Tijdstip bekend!
Het HULDIGINGS feest ‘Lettele draagt Carlijn’ vindt plaats op 4 maart om 16.00 uur bij Kulturhus De Spil. Voorafgaand aan de huldiging is er vanaf 15.00 een rondrit door het dorp (kermisroute), daarover later meer.  Er komt een huldigingspodium waarop allerlei activiteiten zijn tussen  16.00 en 17.30. In dit onderdeel is ook het aanbieden van het dorpscadeau opgenomen. Voor minder validen en senioren en voor genodigden zijn er zitplaatsen. We gaan Carlijn huldigen en Lettele op de kaart zetten! Dat doen we in nauwe samenwerking met de gemeente, die ons alle medewerking verleent.

Het LETTELS FEEST vindt in goed overleg met Alfons Spikker  ’s avonds plaats bij café Spikker. Toegang is voor alle Lettelenaren van alle leeftijden, met kosteloze kaarten. Er wordt een leuk programma aangeboden.  Daarover later meer.

Alle vrijwilligers zijn natúúrlijk bij de huldiging
Maak je geen zorgen, ook al meld je jezelf aan, je bent ZEKER bij de huldiging!
Aanmelden kan via: https://lettele.nl/formulier-vrijwilligers-huldiging-carlijn 
Ook zullen we vragen uitzetten via het Vrijwilligersknooppunt.

Versieringen
De versieringen komen al op gang… De borden bij de ingang van het dorp (en wat verder buiten Lettele) zijn vast al opgevallen. We streven er naar om 1 week van te voren alles versierd te hebben. Geweldig om te horen dat alle buurten al overleg hebben hierover: succes!!
Let wel op: aan versieringen zijn wel regels verbonden (denk aan versieringen over de weg heen of schrijven op de weg). Wil je meer weten? Vraag het ons even!

Dorpscadeau en sponsoring huldigingsfeest (’s middags)
Er kan geld gestort worden op het banknummer van stichting LAB (Lettels Activiteiten Bureau) via bankrekeningnummer NL40RABO0318128004
Vermeld CADEAU als je een bijdrage wilt doen voor het dorpscadeau en HULDIGING als je een bijdrage wilt doen voor de onkosten van het HULDIGINGSfeest (middagprogramma).

Werkwijze van de commissie en contact familie van Carlijn
Wij coördineren alleen maar en staan in nauw overleg met de gemeente. Uiteraard stemmen wij ook alles af met Carlijn en/of haar familie!
In de commissie zijn PB, SECL, voetbal, KDS vertegenwoordigd en we hebben een kort lijntje met Lettele.nl.  Ons streven is om het dorp zo veel mogelijk te betrekken bij de invulling én de uitvoering. Heb je ideeën of wensen, laat het weten via huldiging@lettele.nl . We geven je zo snel mogelijk en antwoord.