Huldiging programma 4 maart

Er wordt steeds meer bekend. Daarom weer een nieuwsbericht, dit keer iets uitgebreider.

Programma en tijden
Het programma en de tijden staan (na afstemming met de gemeente en de familie Achtereekte) nu vast. De rondrit door het dorp start om 15.00 uur. De route is gelijk aan die van de kermis. Alle straten zullen mooi versierd worden horen we. De komende week volgt nog meer informatie.

De huldiging zal starten rond 16.15. Op het huldigingspodium vindt de huldiging plaats. Daarvoor is een programma in ontwikkeling, waarin het aanbieden van het dorpscadeau is opgenomen. Rond 17.30 wordt het huldigingsprogramma afgerond.
Het terrein is open vanaf 14.00 uur en er is eten en drinken te krijgen met (SECL) munten. Er is een snelkassa en er kan gepind worden op het terrein. Daarover volgt meer informatie. Voor minder validen, ouderen en genodigden zijn zitplaatsen beschikbaar. Zoals het nu lijkt is het koud, maar droog!

Bereikbaarheid
Lettele is gewoon bereikbaar en er worden parkeerterreinen ingericht. Ook komt er een fietsers parkeerplaats. Lettele zal kortdurend (tijdens de rondrit) helemaal worden afgesloten voor inkomend verkeer. Dit wordt met duidelijke borden aangegeven.

Pers en PR
We werken heel nauw samen met de gemeente, ook inzake de pers. De vaste woordvoerder van de gemeente zal de pers te woord staan en als commissie zijn wij aanspreekbaar als men dorpsbewoners of Carlijn wil spreken. RTV Oost gaat een live uitzending verzorgen van het gehele huldigingsfeest en komt mogelijk ook al eerder naar het dorp.

Bijdragen
Geweldig bedankt voor de bijdragen tot nu toe! Dat kan een mooi cadeau worden. Storten of anoniem doneren (Lekker Makkelijk en Kapsalon Annemiek) is nog steeds mogelijk.
Ook krijgen we bijdragen van sponsoren binnen, ook dat is geweldig natuurlijk.
Zo dragen we allemaal samen de kosten en natuurlijk ook weer samen met de gemeente.

Cadeaus aanbieden
Als er initiatieven zijn om een cadeau aan te bieden. Laat het ons weten. Daar waar mogelijk proberen we het in te passen of proberen we met jou iets te bedenken om het bij Carlijn onder de aandacht te brengen.

Lettels feest
Vanaf ongeveer 19.00 uur is er een Lettels feest bij Spikker. De toegang kaarten zijn uitgegeven. Een oproep aan iedereen die kaarten TEVEEL heeft, deze zo snel mogelijk terug te brengen bij café Spikker, dan kunnen ze opnieuw worden uitgegeven.

Vrijwilligers
Er melden zich nog steeds vrijwilligers aan. Heel fijn. Alle vrijwilligers bij de huldiging kunnen zijn, een aantal vrijwilligers die helpen als parkeerwacht of verkeersregelaar zullen een deel van de rondrit missen.

Houd deze berichtgeving in de gaten en vertel anderen er over!

De huldigingscommissie