FIFA17 Toernooi een succes! De winnaar is ....

Op 5 februari 2017 heeft het Kulturhus een FIFA 17 toernooi georganiseerd in samenwerking met FIFA Tournament. De halve finale werd op groot scherm gespeeld. Het toernooi eindigde in een spannende finale.

We begonnen met 30 personen aan het toernooi. De jongste deelnemer was 6 jaar en de oudste 39 jaar. Eerst werd er een poulefase afgewerkt waar alle gamers 3 wedstrijden speelden. Daarna kwam de knock-out fase. De troost finale en finale werden gespeeld op groot scherm.

Als Plaatselijk Belang Lettele, Linde en Oude Molen kunnen wij een voorstel indienen bij de Gemeente Deventer voor de benaming van de toekomstige straat op de Kapelweide. Dit voorstel moeten wij inclusief onderbouwing op korte termijn inleveren. De naamgevingscommissie van de gemeente zal vervolgens bepalen of ons voorstel goedgekeurd kan worden. We horen graag van u wat uw ideeën zijn voor de nieuwe straatnaam. Vervolgens zullen wij ook met het Dorpsarchief overleggen en daarna zal PB het voorstel inclusief onderbouwing naar de gemeente sturen.

Graag ontvangen wij uiterlijk 12/2/2017 uw voorstel via de mail op pb@lettele.nl.

Met vriendelijke groet,
PB Lettele