De Lettelse Revue verhuist naar Bras-Koer!!!

De “R” is weer in de maand, dus de Revue is vanaf september weer opgestart.
Menigeen weet het mogelijk al, maar nu dan toch een officiële bekendmaking: de Lettelse Revue is in 2024 te zien, te beleven en te ondergaan bij Bras-Koer.
Na een indrukwekkend afscheid na 37 jaar revue bij zaal Spikker waren we gelukkig slechts een korte periode ontheemd en zonder een (t)huis.
Maar na een paar hele goede gesprekken met Michael Spikker zijn we uitermate blij en trots dat we kunnen mededelen dat de Revue verhuist naar Bras-Koer. Met grote dank aan Michael voor zijn medewerking, aanbod en beoogde samenwerking. Zowel Bras-Koer als “wij van de revue” zijn ervan overtuigd dat we er een revue neer kunnen zetten met een kwaliteit zoals je dat van ons gewend bent.

Bras-Koer is inmiddels voor veel Lettelenaren bekend terrein. Dus hopelijk hoeven we je straks niet te vragen bij binnenkomst: Kojtvinn? Het is dan ook geen toeval dat “Kojtvinn?” de titel van onze 38e revue wordt.

DATA REVUE 2024 EN START KAARTVERKOOP OP 16 DECEMBER
Schrijf maar vast in je agenda: avondvoorstellingen revue op 19, 20, 26 en 27 januari, 2 en 3 februari. En tevens een matineevoorstelling op zaterdagmiddag 27 januari.

Inmiddels is de datum van de start van de voorverkoop ook bekend: op zaterdagmorgen 16 december strak vanaf 10.00 uur gaan de deuren van “BINNENENBUITENSPEELGOED.NL” aan de Bathmenseweg open. Wij zijn heel erg blij dat Erwin en Janette Kleine Koerkamp ons weer deze mogelijkheid bieden!

WAT GAAT EEN KAARTJE KOSTEN?
Een kaartje zal waarschijnlijk wat duurder worden dan vorig jaar en zal dan iets meer kosten dan een tientje. Want door de verhuizing van de revue moeten we meer spullen als toneel, gordijnen en doeken zelf gaan aanschaffen. Weliswaar hebben we hiervoor wat extra middelen ontvangen van de gemeente Deventer en van de actie “Kracht van Salland” maar dat is niet voldoende.  Uiteraard zullen we ons uiterste best doen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

De volgende Letter verschijnt een paar dagen na de kaartverkoop. Dat betekent dat we jullie via affiches, via onze website (www.revue-lettele.nl) en lettele.nl op de hoogte zullen houden van de details rond de kaartverkoop en de exacte toegangsprijs.

En ondertussen werken we achter de schermen flink door aan onze revue “Kojtvinn?”.

Hoal oe kregel en blief vernemstig. De Revue geet Ait Vedan!

Wij van de Lettelse Revue
(Gerard Huis in ’t Veld)