Boekpresentatie 'Geen grip meer'

Wij zijn blij dat we toch een manier hebben gevonden om aandacht te vragen voor het doorgeven van het verhaal: ‘Geen grip meer’. Mijn oma Marie, die de rip op haar leven verliest in de Tweede Wereldoorlog. Vooral wanneer er op het eind van de oorlog Duitse soldaten bij hen thuis verblijven,  wordt er flink geschoten rondom de boerderij en de ‘beste kamer’wordt ingericht als operatiezaal.

Ik wil u/jou graag uitnodigen voor de boekpresentatie op zaterdag 17 oktober 2020 van 13:30 tot ongeveer 15:00 in de Heilige Nicolaaskerk (Bathemseweg 35, 7434 OX, Lettele). De boekpresentatie zal op gepaste wijze worden uitgevoerd in deze tijd van Corona. Zo kunnen we niet volop in gesprek met elkaar. Daarom wil ik u vooraf een paar vragen stellen:

Wilt u iets zeggen of delen zou u dit dan vooraf aan mij laten weten?
Als u een vraag heeft hoor ik dat graag van u, zodat dit tijdens de presentatie ook meegenomen kan worden.

Na afloop kunt u het boek kopen en laten sineren. Wij willen u vragen om zoveel mogelijk contant te betalen (10 euro per boek). Bij de uitgang staat een mandje voor een (vrijblijvende) gift in verband met de onkosten voor de ruimte. In verband met Corona kunnen wij u helaas niet iets te drinken aan bieden.

De muzikale omlijsting is in handen van het kwartet: Mia Kogelman (klarinet), Bente Boots (trompet), Emiel de Jongh Swemer (altviool) en Camille Bergsma (cello).

Voor de boekpresentatie kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar opvoeden@marionkogelmanbloo.nl. Deze bijeenkomst is via een live-stream te volgen op de Facebookpagina van Marion Kogelman en later terug te kijken via www.marionkogelman.nl.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door: Werkgroep herdenking 4 mei Lettele, heilige Nicolaaskerk Letele en de sponsoren: Rabobank Salland, Stichting Wesselings van Breemen, Gemeente Deventer, WijDeventer, Stichting Vrienden van de Nicolaas, Linde Oude Molen, Plaatselijk Belang Lettele, Dorpsarchief Lettele en Ondernemersvereniging Lettele.