Asfalt werkzaamheden Oerdijk

De gemeente Deventer gaat onderhoud werkzaamheden laten uitvoeren op de Oerdijk in Deventer. Tussen de Baarler Marsweg en de Schotwillemsweg. Dit omdat het asfalt toe is aan een onderhoudsbeurt. Deze maatregelen zijn bedoeld om de kwaliteit, veiligheid en leefbaarheid van de weg te verbeteren.

Wat gaan we doen?
Het project omvat zowel de vernieuwing van het asfalt als de aanleg van drempels op de Oerdijk. Het wegvak wordt dichtgezet voor doorgaand verkeer. De slechte plekken in het asfalt worden gerepareerd. Het aanwezige asfalt wordt overlaagd met een nieuwe laag asfalt. Na het asfalt worden de bermen aangevuld, grasbetonstenen opgehaald, en inritten op hoogte gebracht. De werkzaamheden starten op 13 mei en deze duren ca. 5 weken.

Aanleg van de drempels.
Tijdens deze werkzaamheden worden er drempels aangelegd op strategische locaties in de Oerdijk. Deze drempels zijn bedoeld om de snelheid van het verkeer te verminderen en de verkeersveiligheid te verbeteren. Drempels worden uitgevoerd in model 60km/h zone.

Wat betekent het voor u?
Bij werkzaamheden ontstaan altijd een bepaalde mate van hinder, daar zijn we ons zeker van bewust. We verzoeken u de auto’s te parkeren op eigen terrein. Wij ontzorgen u zoveel als mogelijk is, zodat u met de auto uw woning kunt bereiken. Op de dagen dat wij het asfalt aanbrengen is dit echter niet/zeer slecht mogelijk: Woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 mei. Op deze dagen werken wij tussen ca. 07:00 en 17:00 uur. Op deze dagen vervangen we de slechte plekken in de Oerdijk. De bovenste asfaltlaag brengen wij aan op dinsdag 21 en woensdag 22 mei, op deze dagen is de weg afgesloten voor verkeer, dan is de weg niet te berijden.

Daarnaast informeren wij de vuilophaaldienst over het ophalen van de containers, zodat deze geleegd kunnen worden. Bewoners kunnen de container aan het begin/eind van het werkvak neerzetten. In overleg met de uitvoerder kunnen wij u indien nodig daarbij assisteren.

Meer informatie
Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen over de uitvoering van het werk? Neemt u dan contact op met de werkvoorbereider via jim.vander.graaf@bam.com . Voor vragen tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder Pim Wijnbergen 06 – 15 63 86 74.
Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen over de drempels? Neemt u dan contact op met de toezichthouder van de gemeente Deventer, Anthony Blanken a.blanken@deventer.nl