Activiteiten Zonnebloem 2023

De Zonnebloem afd Lettele-Okkenbroek heeft het jaar na de coronabeperkingen met veel plezier de activiteiten weer goed opgepakt .

Het bestuur heeft samen met de vrijwilligers veel activiteiten ondernomen. Alle huizen in onze dorpen zijn bezocht door een vrijwilliger met de vraag om een of meer loten te kopen. Dit was een grote klus maar we hebben meer dan 1000 loten verkocht! Hartelijk dank aan ieder die heeft verkocht en gekocht. En nu afwachten of er een prijs op is gevallen.

Daarnaast hebben vijf gezinnen van onze afdeling,  met een kind dat extra zorg nodig heeft, een kleine attentie gekregen om samen een dagje uit te gaan. Dit konden wij aanbieden uit een legaat van een overleden dorpsgenoot die anoniem wilde blijven.

Met een groep gasten hebben we het tuincentrum bezocht. Ook hebben wij gewandeld. De vrijwilligers zijn samen naar de Vecht bij Ommen geweest voor een dankmiddag. Alle gasten uit de Regio Zuid-West Salland konden mee met een bootreis over de IJssel richting Zwolle. Dit was een prachtige dag.

Van enkele activiteiten ziet u hier de foto’s. Klik hier...

Wilt u vrijwilliger worden of gast, dan kunt u informatie opvragen bij Anneke Bijsterveld, secretaresse van de afd Lettele-Okkenbroek.