Revue Lettele zegt: TOEDAMA

Het vinden van een mooie titel is altijd een heel proces voor ons, revue-vrijwilligers. Het hele jaar door komen mooie titels voorbij in onze appgroep. Als we de voorbereidingen starten voor weer een nieuwe revue gooien we een paar titels die goed bekken in een snelkookpan. Even laten sudderen en zie: er komt er altijd eentje boven drijven. We zijn dan ook trots op onze nieuwe titel: Toedama!
Het heeft een vooral positieve klank en betekenis.
Toedama: je vindt het goed dat b.v. een kind iets mag.
Toedama: het heeft ook vooral een gunfactor. Ik gun het jou en hou het niet voor mezelf.
Toedama: het is een mooi en lief gebaar, je bent niet zelfzuchtig.
En daarom past het ook heel goed in deze tijd, waarin mensen minder naar elkaar omkijken, minder voor elkaar over hebben en het eigen belang (te) vaak voor het algemeen belang gaat.

Hoe staan we ervoor?
De brainstormsessies (proatsessies) in de kantine van Lange Pier/TBL hebben mooie ideeën voor stukjes, liedjes en dans opgeleverd. We zijn deze nu volop aan het uitwerken. Op speciaal verzoek van onze decorbouwers laten we jullie weten dat er nooit een idee sneuvelt omdat de decorbouwers het niet kunnen vormgeven in een mooi doek of decor. (Zo, die zijn voorlopig ook weer even rustig…).

Vanaf december gaan we weer op het toneel bij Bras-Koer. Het is ons, maar ook jullie - ons publiek- vorig jaar gruwelijk goed bevallen bij Michael, dus dat smaakt naar meer!

Er zijn een paar personele wisselingen, dus ook een paar nieuwe mensen vooral achter de schermen. En er lopen nog een paar contractbesprekingen. Dus daar kunnen we op dit moment nog niet alles over zeggen. Ie heurt ut wel a’w zo wied bint.

Genoeg inleidende beschietingen en tijd om concreet te worden over onze negenendertigste revue: TOEDAMA!

DATA REVUE 2025 EN START KAARTVERKOOP OP ZATERDAGMORGEN 14 DECEMBER
De revue avonden zijn op 24, 25 en 31 januari, 1, 7 en 8 februari. Als altijd gaat het doek strak om 20.00 uur open. Zaal open om 19.15 uur. En tevens is er weer een matineevoorstelling op zaterdagmiddag 1 februari, aanvang 14.00 uur. Zaal open 13.15 uur.

De voorverkoop voor kaarten van alle uitvoeringen, start op zaterdagmorgen 14 december.  Stipt om 10.00 uur gaat de deur van “BINNENENBUITENSPEELGOED.NL” aan de Bathmenseweg open. Wij zijn heel erg blij en dankbaar dat Erwin en Janette Kleine Koerkamp ons weer deze mogelijkheid bieden! Tot 12.00 uur doen revue-vrijwilligers de voorverkoop, daarna loopt het via de winkel en online.

Speciaal voor de matinee-liefhebbers is er nog een extra moment voor het kopen van kaarten, voor (alleen) deze matinee voorstelling.  Wij bieden die gelegenheid op woensdagmiddag 11 december van 13.30-14.00 uur, voorafgaand aan de KBO kerstmiddag bij Bras-koer. Graag betaling per pin (eventueel ook contant). De matinee voorstelling is dus op zaterdagmiddag 1 februari.

WAT GAAT EEN KAARTJE KOSTEN EN WAT ZIJN DE REGELS?
Een kaartje kost € 11 en dat is gelijk aan vorig jaar.
Spelregels:  Maximaal 10 kaartjes per persoon. Je kunt alleen met pin betalen of (nog liever) via onze QR code ter plekke!!! CONTANT BETALEN IS DUS NIET MOGELIJK!!!
Ook na de voorverkoop kunnen kaartjes gekocht worden. Let daarbij goed op de openingstijden. Zo is de winkel gesloten van 19 december t/m 5 januari. Winkel weer geopend: maandag 6 januari 2025.
Online bestellen kan uiteraard altijd via de website www.binnenenbuitenspeelgoed.nl.

Belangrijk voor onze liefhebbers voor kaarten op de laatste avond 8 februari: na afloop wordt de zaal vrijgemaakt en is er een afterparty met waarschijnlijk een DJ. Tis moar da’j ut weet!

Gereserveerde kaarten, die nog niet betaald zijn, moeten binnen 2 dagen afgehaald zijn, anders gaan ze weer in de verkoop.  Telefonisch bestellen bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl  of via de organisatie van de Lettelse revue is niet mogelijk.  Poeh, lekker streng…

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen op de datum van je gekochte kaartje, dan kun je proberen te ruilen of voor hetzelfde bedrag te verkopen via onze website www.revue-lettele.nl , onder prikbord. Alleen via de website en niet via Binnenenbuitenspeelgoed.nl of via onze organisatie. Ook niet op de voorstellingsavond bij de kassa.

VOLG ONS OP DE SOCIALS
Je kunt ons ook volgen op Facebook en Insta. Onze “jongerenafdeling” met Annemijn, Jorien, Louette en Marleen  verzorgen deze mooie taak!

DANK AAN ONZE TROUWE SPONSOREN
En natuurlijk gaan Bernadette, Celeste, Ellen en Marlouke weer contact leggen met al onze trouwe sponsoren. Dat zijn er inmiddels zo’n vijftig! We zijn ze zeer dankbaar want mede daardoor kunnen we doen wat jullie van ons gewend zijn: een prachtig en goed verzorgde revue met optimaal licht en geluid. Tevens kunnen we daardoor de entreeprijs laag houden!
Bovendien houden we een fantastische verloting met prachtige prijzen. En als altijd gepresenteerd door ons legendarische duo Anja en Paulien… Bent u nog geen sponsor en wilt u graag bijdragen aan het fantastische gegeven dat Lettele al zoveel jaren een revue rijk is, dan kunt u zich melden bij Bernadette te Boekhorst via de mail revuesponsoring@gmail.com.

TIP: COMBINEER BEZOEK REVUE MET ETEN BIJ BRAS-KOER!
Als je kaartjes hebt gekocht en je wilt het combineren met eten bij Bras-Koer, informeer dan bij Bras-Koer of er nog plek is.

Later! Wij van de lettelse revue.