“Pater Brinkhof Concert” More Music Orkest

Datum:  5 juni 2022
Tijd:       11:00 uur
Waar:    Bij de Koerkamp in Lettele

More Music Orkest is er weer!
Het traditionele pater Brinkhof concert 2022 is ons eerste optreden sinds de 35ste editie van het Deventer Open Podium op 1 maart 2020 in de Deventer Schouwburg. Meer dan 2 jaar geleden al weer. ’t Ja, Corona he!

Primeur tijdens pater Brinkhof concert
Tijdens het pater Brinkhof concert zal de jeugdband van het More Music Orkest voor de eerste keer optreden.  Een jonge, swingende band, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek speelt.

Wel hebben we in het Corona-tijdperk met de jeugdband in het najaar van 2021 een leuke promotiefilm kunnen opnemen om nog meer jeugd enthousiast te maken voor de More Music jeugdband. Deze video is nu te zien op YouTube. ( https://bit.ly/3DTvCA8 )

Programma

We beginnen het concert met een aantal bekende en vooral populaire nummers van het More Music Orkest waaronder “Saturday in the Park” zoals gespeeld door de band Chicago en het gevoelige chanson “La Vie En Rose” (het rooskleurige leven) waarmee de Franse zangeres Édith Piaf wereldroem vergaarde.

De jeugdband begint na de pauze met  “Walking on Sunshine” naar de gelijknamige muzikale “feelgood” film uit 2014 gevolgd door “Nine to Five” van de Amerikaanse zangeres Dolly Parton.

Na het optreden van de jeugdband, waar we nog een inspirerende naam voor zoeken, gaarne suggesties, zal het More Music Orkest u verder meenemen in een swingende muzikale reis met bekende populaire muziek.

Als uitsmijter spelen we als afsluiting van het concert, samen met de jeugdband “Walking on Sunshine”. En nu maar hopen dat op 5 juni de zon ook daadwerkelijk schijnt!