37e Lettelse revue met "Ait Vedan!"

Inmiddels zijn er alleen nog een aantal kaarten beschikbaar voor vrijdagavond 27/1 (aanvang 20 uur), zaterdagavond 28/1 (aanvang 20 uur) en de matinee voorstelling op zaterdag 4 februari (aanvang 14.00 uur) bij Zaal Spikker.

De voorstelling op 3/2, 4/2, 10/2 en 11/2 zijn inmiddels "kats" uitverkocht!

De start van de kaartverkoop op zaterdag 17 december ging onstuimig van start en binnen anderhalf uur waren al twee voorstellingen uitverkocht. Daarna is ook de kaartverkoop buiten Lettele goed op gang gekomen.
Immers, de Lettelse revue is na 37 jaar een begrip in de wijde regio en kan al jaren rekenen op 7 steevast uitverkochte voorstellingen. Dus wees er snel bij!
Kortom: een fenomeen in deze donkere januari/februari dagen.

Nog even de spelregels op een rijtje

Een kaartje kost € 10,00. Maximaal 10 kaartjes per persoon. Je kunt alleen met pin betalen!!!

Kaartjes kunnen gekocht worden tijdens de openingsuren en ook online via de website www.binnenenbuitenspeelgoed.nl, Bathmenseweg 22 te Lettele.

Kaarten die gereserveerd zijn (en nog niet betaald) moeten binnen 2 dagen afgehaald zijn, anders gaan ze weer in de verkoop. Klinkt streng maar het is tegelijkertijd ook logisch gezien de snelheid waarmee de kaarten de deur uitvliegen!
Telefonisch bestellen van kaarten bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl  of via de organisatie van de Lettelse revue is niet mogelijk.

Wees er dus snel bij!

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen op de datum van je gekochte kaartje, dan kun je proberen te ruilen of voor hetzelfde bedrag te verkopen via onze website www.revue-lettele.nl, onder prikbord. Kaartjes ruilen of aanbieden kan niet via Binnenenbuitenspeelgoed.nl of via onze organisatie. Ook niet op de voorstellingsavond bij de kassa.

We zien je graag op één van onze voorstellingen "Ait Vedan!"