Yoga in Lettele!

Ook dit jaar  worden er weer yogalessen in hetKulturhus de Spil aangeboden. 

Yoga is een unieke manier om het lichaam te bewegen, te versterken en te ontspannen. Yoga geeft je de mogelijkheid om in balans te komen met lichaam, hart en geest. Door regelmatige beoefening voelen mensen zich vitaler, energieker en vrolijker!

Tijdens de les doen we een warming up met muziek, gevold door verschillende oefeningen waarbij het hele lichaam gebruikt wordt. De les wordt altijd afgesloten met een diepe ontspanning. Er is aandacht voor ademhaling, bewustzijn van het lichaam en loslaten van gedachten. Yoga is unieke manier om je lichaam te versterken en te ontspannen. Je voelt je energieker en vrolijker.

Iedereen is welkom: beginners, gevorderden, mannen, vrouwen, jong en oud!

Olivia is gediplomeerd yogadocente en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het geven van yogales. De Spil in Lettele is een prachtige locatie voor yogalessen.

Tijd: Dinsdagavond 19.30-21.00 uur.
Woensdagochtend 9.30-11.00 uur.

Heb je interesse in yogalessen stuur dan een mailtje voor meer informatie naar info@oliviasomer.com

Doe mee met een proefles en ervaar de kracht van yoga!

Yoga maakt blij, fit en ontspannen.

www.oliviasomer.com

info@oliviasomer.com

Enkele reacties van de Lettelse cursisten:

“Heel fijn om anderhalf uur lang je gedachten uit te zetten. Loslaten en weer vullen met rust.”

“Ontspannen, alles is goed, rust, minder rugklachten, het gaat steeds soepeler na twee jaar. Dinsdagavond yoga bij de Spil  mis ik niet graag. Gezelligheid.”

“Yoga is voor mij een moment voor mijzelf van rust, ontspanning, positiviteit, heerlijke nachtrust. Ik slaap heerlijk ma de yogales.”

“Met je volle aandacht de oefeningen doen en daarbij alles om je heen vergeten dat is heerlijk. De oefeningen zijn eenvoudig en naar eigen fysieke mogelijkheden uit te voeren. Olivia probeert iedereen zo goed mogelijk te helpen. De 1,5 uur durende yogales vliegt voorbij. Iedere keer ga ik weer blij, tevreden en ontspannen naar huis.”