Wilfried van Oldeniel

Bathmenseweg 38a
7434 PZ Lettele

Tel:  06 - 48 20 19 49

Mail:  info@wilfriedvanoldeniel.nl

Website:  www.wilfriedvanoldeniel.nl/

Dialogisch dynamisch

Wilfried van Oldeniel
Je kunt bij mij terecht voor training, projecten en (individuele) begeleiding. Mijn kennis en passie ligt op het gebied van landbouw, natuur, filosofie en zingeving en sociaal maatschappelijke thema’s.
Ik ben een verbinder die mensen kan inspireren en boeien met vernieuwende en creatieve invalshoeken en door het stellen van de juiste vragen. Ik ben op mijn best wanneer ik nieuwe concepten kan bedenken en ontwikkelen waarbij ik partijen kan samenbrengen, waardoor 1 + 1 = 3 wordt. Door mijn houding in de dialoog, ben ik in staat écht naar mensen te luisteren en gespreksruimte te creëren waardoor iedereen op zijn verhaal kan komen. Ik heb lef en weet op het juiste moment recht voor zijn raap te zijn. Met veel eigen wijsheid en humor, sta ik bevlogen en vol inspiratie in het leven.