“We are Back” concert More Music Orkest

Datum:  14 november 2021
Tijd:       12:30 – 14:00 uur
Waar:    Feesttent van Stichting Evenementen Commissie Lettele

Ons laatste optreden was tijdens de 35ste editie van het Deventer Open Podium op 1 maart 2020 in de Deventer Schouwburg. Met veel publiek en mooie muziek maar veel te lang geleden. Uiteraard hebben we niet stil gezeten en zijn helemaal klaar voor ons “We Are Back” concert .

We beginnen het concert met “The heat is on” van the Eagles, speciaal geschreven voor de “Beverly Hills Cop” soundtrack uit 1984. Een lekker stukje jaren 80 muziek met het kenmerkende “Power of Optimism” effect. Daarna, als we allemaal in de juiste stemming zijn gekomen – een primeur.

Muzikale Primeur in de feesttent
Op 14 november zal de jeugdband van het More Music Orkest voor de eerste keer optreden.  Op 3 maart 2020 zouden we beginnen met een jonge, swingende band, die talent, kwaliteit en jeugdig enthousiasme uitstraalt en aantrekkelijke, herkenbare (film- en pop) muziek speelt. Toen kwam Corona. Op 23 augustus 2021 was het eindelijk zover – een herstart. En op 14 november spelen ze voor u “Walking on Sunshine” En dat is niet alles. Op 4 oktober jl. hebben we met de jeugdband een leuke promotiefilm opgenomen om nog meer jeugd enthousiast te maken voor de More Music jeugdband. Naar verwachting zal deze video eind november te zien zijn op YouTube. Via onze website en facebook pagina’s maken we de YouTube link bekend.

Verdere Programma
Het More Music Orkest zal u daarna meenemen in een swingend muzikaal middag-avontuur met bekende populaire muziek.  En … als uitsmijter spelen we “Walking on Sunshine” samen met de jeugdband.

Voor meer informatie: Willem Poterman – perscontact en jeugdcommissie -  06 1203 5376