Voetbal: Vriendschappelijke wedstrijd voor jeugd

Vanuit Amsterdam-Zuid wil ik graag een verzoek voorleggen om met de C2 van AMVJ Voetbal in het najaar, op een vrije zaterdag een vriendschappelijke wedstrijd te komen spelen in Lettele, tegen C1.

Ik heb vroeger bij SV Lettele jarenlang in het doel gestaan, tot mijn 26ste, toen ik het dorp heb verlaten en mijn horizon heb verbreed. Inmiddels ben ik voor het 7e jaar actief bij de Jeugd van AMVJ Voetbal, als leider/trainer en voorzitter van de jeugdcommissie.
Mijn zoon Thom keept in de C2 (JO15) en mijn dochter Fleur speelt in de E5 (JO11).

De reden voor een vriendschappelijke wedstrijd ligt deels in het verleden, de afgelopen jaren heb i met mijn kinderen in Lettele wel eens een balletje getrapt op het grasveldje bij veld 2, als we bij mijn ouders in Lettele op bezoek waren.
Daarnaast hebben mijn ouders (Willy en Diny Obdeijn) onze kinderen nog nooit zien voetballen, ze moeten het doen met foto’s en een enkel filmpje op youtube.
Het leek me daarom een aardige geste om met de C2 richting Lettele te rijden en de jongens daar tegen de plaatselijke C1 te laten spelen.

Vorig jaar speelden we 2e klasse in de D en zijn vrijwel onderaan geëindigd, het was een tandje te zwaar.
Nu doen we het iets rustiger aan in de 4e klasse, maar dat is net iets te gemakkelijk.
De jongens van onze C2 zijn wel in voor een “interland”, op na heeft nog nooit iemand van hen verder dan 40 km van huis gevoetbald…

Dit leuke verzoek kregen we een aantal weken geleden.
Natuurlijk willen we hier aan mee werken!
Deze wedstrijd wordt op zaterdag 10 december gespeeld om 12 uur.

U komt toch ook even kijken?