Vacatures Kulturhus De Spil

Vacature(s) schoonmaak
Kulturhus De Spil Lettele Kulturhus De Spil is een multifunctioneel centrum in het dorp Lettele (gemeente Deventer). Hier kunnen dorpsbewoners en andere geïnteresseerden terecht voor sport, cultuur en welzijn en natuurlijk om elkaar te ontmoeten. Het Kulturhus is een stichting die geleid wordt door een bestuur van 7 personen. Binnen onze organisatie werken ongeveer 50 vrijwilligers. Lees meer over ons op www.kulturhusdespil.nl. Ons gebouw heeft veel ruimtes die intensief worden gebruikt. Wij hechten (vanuit het oogpunt van hygiëne) veel waarde aan een schoon en goed onderhouden Kulturhus. Daarom moeten er dagelijks schoonmaakwerkzaamheden worden verricht. Deze werkzaamheden worden overwegend uitgevoerd door betaalde krachten.

Omdat een van de schoonmaaksters ons gaat ons verlaten en er uren van een van de andere schoonmakers vrijkomen hebben wij per 1 oktober vacatures voor

2 OF 3 SCHOONMAKERS

De beschikbare uren (ongeveer 20 uur) worden over meerdere schoonmakers verdeeld. Onze voorkeur gaat uit naar 2 of 3 personen die minimaal 5 uur per week werkzaam zijn. (bv. een persoon 5 uren en ander persoon 15 uren).

Wat ga je doen
Deze functie is bedoeld voor het dagelijks schoonhouden van alle ruimtes in het Kulturhus. De dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden staan in een schema. In dit totaalplan is uitgewerkt welke werkzaamheden op welke dag worden gedaan. Denk daarbij aan: stofzuigen, dweilen, ramen lappen, prullenbakken legen, schoonmaakwerkzaamheden in het algemeen. De werkzaamheden moeten in de ochtend worden uitgevoerd. De werktijden zijn zelf in te delen, mits ze voor 12.00 uur zijn uitgevoerd en de ruimtes schoon zijn voordat ze - die dag - gebruikt worden. De werkplanning maak je zelf in afstemming met je collega’s en de contactpersoon uit het bestuur.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken meerdere kandidaten met passie voor dit werk. Zij vinden het een uitdaging om zelf verantwoordelijk te zijn voor de uitvoering van onze schoonmaakopdracht. De kandidaten hebben oog voor schoonmaak en weten tijdens het werk goed te bepalen wat wel of niet kan. Als er onduidelijkheden zijn, dan weten ze die neer te leggen waar het hoort. Ook weten ze andere anderen en vooral ook de vrijwilligers bij de schoonmaak te betrekken.

Wat bieden wij
Wij bieden een leuke afwisselende baan met veel vrijheid en een dienstverband in pay-roll constructie voor minimaal 5 uur per week. Deze uren kunnen verdeeld worden over meerdere ochtenden, daarover volgt overleg. Het werk kan met veel zelfstandigheid uitgevoerd worden. Je wordt ingewerkt in de functie. Kulturhus De Spil wordt niet je werkgever, we gaan werken met een pay-roll constructie waarover we graag uitleg geven. Natuurlijk krijg je een passende beloning.

Wil je zelf reageren?
Stuur voor 1 september a.s. een email met daarin je motivatie via info@kulturhusdespil.nl. Neem voor informatie contact op met Anne Marie van Oldeniel (06 – 835 23 889) of Lowieke Oosterwijk (06 – 24919757).

Weet je iemand voor deze functie? Stuur deze vacature dan door!