TwiMa Lettele

Schiphorsterweg 4a
7435 PB Okkenbroek

Tel: 0570 551650

Mail:Twimalettele@hotmail.nl

Website: http://twimalettele.weebly.com/

Facebook: https://www.facebook.com/twima.lettele

 

 

 

 

 

 

TwiMa Lettele is een fanatieke vereniging. Binnen TwiMa Lettele staat gezelligheid voorop. Iedereen moet plezier hebben in zijn/haar sport.

Iedere woensdag avond wordt er getraind van 18.00h tot 21.00h in Kulturhus/sporthal de Spil.

Iedere groep/team heeft haar eigen trainingstijd. Deze wordt ingedeeld aan de hand van leeftijd en de routines die leden doen. Wij trainen voor de wedstrijden die gedurende het gehele jaar zijn. Elk lid doet mee aan één of meerdere routines. Deze routines verschillen allemaal van elkaar. Je kunt routines alléén, als duo, ensemble en in teamverband doen. Deze routines kunnen op verplichte muziek of eigen gekozen muziek gedaan worden. Naar wens en kwaliteiten van het lid zal in overleg met de trainster gekeken worden wat de beste routine zal zijn om te starten.

Tijdens de wedstrijden (ongeveer 8 per jaar) zullen deze routines laten zien worden aan een gecertificeerde jury.

Tijdens de trainingen worden er trics, catches, rolls aangeleerd. Ook wordt er aandacht besteed aan evenwicht, lenigheid en spierspanning.

Om wat inkomsten en leden te generen doen wij er een aantal losse activiteiten bij.
Te denken valt aan; een sponsoractie, wij verkopen eens per jaar in Lettele/Okkenbroek balkenbrij en rookworst. Wij verzorgen workshops op de basisschool in Lettele om kinderen kennis te laten maken met de nog wat onbekende sport, Twirlen.

Ben je enthousiast en wil je graag kennis maken twirlen?? Dat kan!
Al vanaf 4 jaar ben je welkom op onze vereniging. Je mag 4 weken vrijblijvend mee oefenen.
In het begin zullen alle basistechnieken aangeleerd worden. Daarna zal gekeken worden in welk team jij het beste past. Hierbij wordt gekeken naar leeftijd.
Kom gerust een keer kijken. We nemen dan gelijk een baton voor je mee zodat je alvast wat mee kan doen.