Theorieles Auto opfriscursus 25 april

Binnenspiegel, buitenspiegel, dodehoek….

Dat weten we allemaal nog wel van onze rijlessen, maar hoe is het gesteld met de theoretisch achtergrond?

Verkeersregels veranderen. Telkens een klein beetje. Dit geldt voor zowel automobilisten als voor fietsers en andere weggebruikers. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels.

Wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere weggebruiker daarom belangrijk de veranderingen in de verkeersregels bij te houden.

Vandaar dat auto- & aanhangerrijschool Jeroen Littink een mini-cursus theorie heeft bedacht, voor bestuurders die hun rijbewijs al geruime tijd hebben. Tijdens deze cursus behandelen we een o.a. aantal vragen uit het theorie-examen. Want hoe staat onze huidige kennis van de autotheorie er nu eigenlijk voor?

Op 25 april gaan wij in Lettele zo’n mini-cursus theorie organiseren, de avond begint om 20:00 uur en zal tussen de 1,5 à 2 uur duren.

Kosten zijn €7,50 exclusief 1 verplichte comsumptie

Locatie: Kulturhus de Spil

Doelgroep: Iedereen met een rijbewijs, die zijn kennis wil hernieuwen. Mensen met nog geen rijbewijs, kunnen zich melden bij Jeroen Littink voor een ander soort cursus.

Opgave via onderstaand formulier of via v.d.star@zonnet.nl

Met vriendelijke groet,

Jeanette van der Star