Schildervierdaagse in Kulturhus de Spil

Eind juli, ((24), 25, 26, 27 en 28 juli) organiseer ik (Wilma Schepers) voor een beperkte groep mensen (vrienden en andere Lettelenaren) een schildervierdaagse in en rond De Spil. Er is nog ruimte voor een aantal mensen om mee te doen.

Lees verder...

Misschien wordt je enthousiast als je hieronder leest wat we gaan doen. Laat dat dan gauw weten door een mail te sturen naar Wilma@Scheperstekst.nl.

Peter-Frans de Graaf van atelier Kunstlokaal uit Deventer geeft op vier ochtenden (donderdag t/m zondag) een korte workshop rondom een bepaald onderwerp (we gaan het programma nog preciezer uitwerken). Daarnaast is tijd om zelf aan het werk te gaan onder begeleiding van Peter-Frans.
De workshops zijn gericht op de mensen met enige of met veel teken- en schilderervaring. Wat vooral de bedoeling is, is dat je werkt vanuit je eigen voorkeur en plan. Peter-Frans is er om je op weg en verder te helpen.(zie www.peterfransdegraaf.nl/)

Het idee is dat we de middagen zelf verder werken en bij voorkeur buiten. Er zijn zoveel mooie plekken te vinden rond Lettele.
Tussen de middag lunchen we samen. ‘s avonds zullen de mensen die dat willen, samen koken en eten.
De groep bestaat uit 10 à 12 mensen van binnen en buiten Lettele. De buiten-Lettelenaren logeren bij mij, of kamperen in de tuin van Jeanny en Victor aan de Oerdijk.
De kosten die gemaakt worden voor docent, ruimte en eten en drinken verdelen we onderling.

Kortom: het worden vier dagen van veel schilderen/tekenen en gezellig met elkaar optrekken.

De 24ste juli staat tussen haakjes. Daarmee bedoel ik dat de mensen van buiten Lettele de 24ste aankomen. ‘s Avonds komen we een uurtje bij elkaar om kennis te maken en praktische afspraken te maken.

Wil je meer weten? Mail (wilma@scheperstekst.nl) of bel (0653 807 411)!