Renovatie hoofdveld VV Lettele gestart op 22 april

Een ongebruikelijk gezicht op zaterdagmorgen 7.50 uur.
De ene na de andere vrijwilliger druppelt binnen in de Huskamer en zet zich aan de koffie. Iets na 8.00 uur zitten al 25 vrijwilligers te trappelen van ongeduld om te mogen beginnen aan de renovatie van ons hoofdveld.

Na een kort welkomstwoordje van Gerard en Marcel gaat een ieder aan het werk. Er druppelen nog een paar vrijwilligers binnen zodat we kunnen beginnen met 30 vrijwilligers.

Een drukte van belang, maar een ieder laat zich gewillig sturen door Marcel en Willy. Dugouts opnemen en verplaatsen; alle tegels oplichten, oppakken op pallets en vervolgens verplaatsen. En daarna alle palen en buizen van de afrastering verwijderen en ook de reclameborden moeten eraf.

Ongelooflijk maar waar: zo tegen 15.30 uur is het tijd voor een biertje, want de klus voor deze zaterdag zit erop, geheel en al volgens de planning van Willy!

Wat overblijft is een kale groene vlakte met twee zielige doelen als markante punten om duidelijk te maken dat hier een paar uur geleden nog een voetbalveld lag… Een geweldige prestatie van onze dertig vrijwilligers!!!

Volgende week verder met het aanleggen van eerst het nieuwe tegelpad, daarna het veldonderhoud en later, veel later, de nieuwe veldomheining met de reclameborden. En volgens de strakke planning kan er in september weer gevoetbald worden!

Gerard Huis in ‘t Veld