Programma en belangrijke gegevens voor zondag 4 maart 2018

Programma zondag 4 maart: ‘Lettele draagt Carlijn’
14.00 uur terrein open
15.00 uur start rondrit
Carlijn wordt rondgereden door ons versierde dorp volgens de route van de kermis (start aan de Schotwillemsweg).  Carlijn’s buren van De Korenkamp hebben voor de rondrit een práchtige opzet gemaakt, het wordt een ware ‘optocht’ richting het huldigingsterrein.
Daarvoor vragen we uw medewerking:
Indien u aan de route woont: blijft u dan thuis in afwachting van de ‘optocht’.  Wanneer de stoet is gepasseerd, volg deze dan! Zo ontstaat een bonte stoet die vanzelf aankomt op het huldigingsterrein.
LET OP:  voor de volgers van de rondrit worden plaatsen gereserveerd op het terrein en voor het podium!!!!
16.00 uur start huldigingsprogramma ‘Lettele draagt Carlijn’ op het podium.
Er is een vol huldigingsprogramma met muziek, zang, beelden en een paar toespraken. En natuurlijk Carlijn krijgt het dorpscadeau aangeboden door de “Lettelenaar van het jaar”.
17.30: afsluiting huldiging en 18.00 sluiting terrein.

Eten en drinken op het terrein
Met munten is eten en drinken te verkrijgen op het terrein. U betaalt met SECL munten, bij de verkooppunten van thee, koffie, drank en snacks!
Hebt u nog munten: neem ze dan mee, dit scheelt wachttijd. Er is een verkooppunt voor munten en u kunt ook pinnen. Maar wilt u ‘snel’ neem dan een briefje van € 20,- mee, dan hebt u snel 9 munten. Te veel munten gekocht zondag? Geen probleem, paasvuur en kermis komen vanzelf weer langs…

Strenge verkeersmaatregelen
Er zullen strenge verkeersmaatregelen gelden deze dag. De borden met omleidingsroutes zijn al geplaatst. Dorp Lettele zal van 14.30-16.00 uur hélemaal afgesloten zijn voor inkomend verkeer. Dit wordt begeleid door verkeersregelaars.  Voor bezoekers worden 2 grote parkeerplaatsen ingericht in weilanden tegenover De Spil.

Dorpscadeau
Heel hartelijk dank voor alle donaties voor het dorpscadeau! Wat het cadeau is geworden wordt zondag bekend.

Uw eigen cadeau aanbieden?
Wilt u Carlijn iets aanbieden, laat dat dan weten via huldiging@lettele.nl. Wij proberen dit dan in te passen in het avondprogramma bij Spikker.

Vrijwilligers
De planning voor de vrijwilligers is afgerond. Iedereen die zich heeft aangemeld krijgt persoonlijk bericht. We herhalen nogmaals: vrijwilligers kunnen bij de huldiging zijn!

RTV Oost zendt live uit
Kunt u niet komen, bent u niet in Lettele of vindt u het te koud: vanaf 16.00 uur zendt RTV Oost de huldiging live uit!