Praktijk Marjolein

Koerkampsweg 8
7434 RE Lettele

Tel:06 395 04 006

Openingstijden: Op afspraak

Mail: therapiemetenergie@gmail.com

Website: www.praktijk-marjolein.nl

Facebook: https://www.facebook.com/Therapiemetenergie

Therapie met energie

In mijn praktijk werk ik samen met jou aan een betere energiebalans. Door allerlei invloeden in je leven kan je lichamelijk, geestelijk of emotioneel uit balans raken. Hierdoor kan je lichamelijke klachten krijgen, overprikkeld raken (ook allergische reacties) moe worden, niet lekker in je vel zitten, het gevoel krijgen dat je het allemaal even niet meer weet.

Samen met jou kijk ik naar alle factoren in je leven die hier mogelijk aan bijdragen. Dit heet holistische therapie (holos is Grieks voor geheel). Met behulp van leefstijladviezen en natuurgeneeskundige therapie (in de vorm van energetische therapie (magnetiseren), orthomoleculaire therapie (voedingssupplementen) homeopathie, kruidentherapie) gaan we aan de slag om je energieniveau weer in balans te krijgen en je klachten te verminderen.

Als natuurgeneeskundig therapeut ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers (NØAG). Hierdoor kunt u mogelijk (een deel van) het consult vergoed krijgen van uw verzekering.