Meer informatie over Huiswerkkamer De Spil

Ter herinnering: van 3 april tot de zomervakantie 2018 starten we met de Huiswerkkamer in het Kulturhus De Spil. Tussen 14.30 uur en 17.30 uur zijn leerlingen van de middelbare school welkom om te werken voor school in een rustige, fijne ruimte: onze Huiswerkkamer. Er is een volwassen begeleider aanwezig, die kan helpen.

Gezien de reacties tot nu toe beginnen we voorlopig alleen op dinsdag- en vrijdagmiddag. De onkostenvergoeding per middag is € 2,50. Bij genoeg belangstelling gaan we na de zomer door.

Je kunt je tot 27 maart nog opgeven via info@kulturhusdespil.nl. Op die dinsdag 27 maart om 19.30 uur is er een informatiebijeenkomst in De Spil voor iedereen die zich opgegeven heeft. Daar worden de spelregels van de huiswerkkamer besproken. Daar zullen ook alle begeleiders bij aanwezig zijn.

Er hebben zich een aantal mensen opgegeven om te helpen begeleiden, maar meer mensen zijn altijd welkom. Ook Lettelenaren, die kennis hebben van één of meer schoolvakken en die bereid zijn incidenteel een leerling verder te helpen (de experts) kunnen zich altijd nog aanmelden.

Heb je thuis vaak moeite om aan de slag te gaan met je huiswerk, meld je dan aan bij de Huiswerkkamer!

De werkgroep Huiswerkkamer: Sonja van Benthem, Erik Jansen, Irma van Oldeniel en Anneke Verschut.