Lettele vooruitstrevend bezig.

Met de opening van het vernieuwde Kulturhus en de lancering van de nieuwe website Lettele.nl heeft ons  dorp laten zien dat het met elkaar, door elkaar en voor elkaar een hoop kan bereiken.

Het Kulturhus werd zaterdag 15 oktober geopend en Lettele.nl werd gelanceerd. De reacties waren zeer positief.

Jaren geleden werd vanuit het Dorpontwikkelingsplan ( DOP ) en de Dorpsvisie, de behoefte naar voren gebracht voor een ontmoetingsplek en goede communicatie- en informatie voorzieningen voor alle bewoners. Hierop is voortgebouwd door verschillende taak- en werkgroepen met vele vrijwilligers.

Het uiteindelijke resultaat is zaterdag gepresenteerd met de opening van het Kulturhus en de lancering van de nieuwe website Lettele.nl.

Deze samenwerking heeft geresulteerd in een vooruitstrevend informatiesysteem in het Kulturhus door schermen in de huskamer en de hal waarop plaatselijk en landelijk nieuws,  de dorpsagenda maar ook kleedkamerindeling en sportuitslagen te zien zijn in een doorlopende presentatie.

De website Lettele.nl is het hoofddomein, waar alle nieuws, agendapunten te zien zijn, en de verschillende verenigingen en bedrijven zich kunnen presenteren. De doelgroep is Lettele en zijn inwoners en bezoekers van het dorp en bedrijven in Lettele. Belangrijke websites in Lettele zoals Kulturhus, Plaatselijk belang, SECL, ZijActief en de Ondernemersvereniging  zijn nu te bereiken via Lettele.nl.

Kortom Lettele is klaar voor de toekomst met het Kulturhus en de website Lettele.nl.