Lancering vernieuwde Lettele.nl website

Vrijdag 21 december gaat de vernieuwde Lettele.nl in de lucht.

Enkele dingen moesten aangepast worden zoals, velen van jullie zelf ook zijn tegengekomen, de nieuwe wetgeving rondom AVG ( Algemene verordening gegevensbescherming ) de site is veiliger en voldoet aan nieuwe wetgeving.

Van deze gelegenheid heeft Lettele.nl gebruik gemaakt door ook andere al langer gewenste aanpassingen te doen.

- nieuws wordt beter getoond op de homepage
- nieuwe agenda met verbeterde en extra mogelijkheden
- stabielere website, makkelijker te beheren voor onze werkgroep Lettele.nl

De site Lettele.nl is een site met vooral nieuws en een volledige agenda. De site kan alleen bestaan wanneer we voldoende nieuws en alle agenda punten doorkrijgen van jullie allemaal. Door op onze site alle agenda onderdelen te tonen is het mogelijk ver van tevoren te plannen en geen dubbele agenda te hebben. Maak daar gebruik van.

In september dit jaar bv was het oogstfeest in de Bongerd tegelijk gepland met een viering in de kerk. Om dit te voorkomen is het belangrijk tijdig alle geplande activiteiten door te geven aan Lettele.nl via info@lettele.nl . Zodat iedereen alles kan meemaken wat er in ons mooie dorp georganiseerd wordt. Het mooie van ons dorp is dat er voor volgend jaar al een samenwerking is gezocht tussen de werkgroep Bongerd en de kerk. Dus dat gaat goedkomen.

Lettele samenwerken, waar een klein dorp sterk in is. Wij zien graag jullie bijdragen, agenda punten en op- en aanmerkingen tegemoet. Laat ons ook weten wat je vindt van de nieuwe site en wat je mist.

De foto’s op de site worden door Lettelnaren zelf gemaakt en ingestuurd, heb je zelf een mooie foto van ons dorp en zijn omgeving stuur hem dan door naar info@lettele.nl