Lancering nieuwe website Lettele.nl

Tijdens de officiële opening van het Kulturhus op 15 oktober zal ook de nieuwe website Lettele.nl gelanceerd worden. Een nieuwe site met een moderne vormgeving, verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak op alle devices.

Wat staat er op de agenda, welke zaal kan ik reserveren in het Kulturhus en wat kost dat, wanneer rijdt de buurtbus, waar en wanneer kan ik kaarten voor de revue kopen, welke verenigingen en bedrijven zijn er actief in Lettele? Op al deze, en vele andere vragen zijn de antwoorden te vinden op www.lettele.nl.

De nieuwe website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met webdesign bureau InterSites. Bij het bouwen van de site zijn we vanzelfsprekend niet over één nacht ijs gegaan, daar zijn maanden en maanden van werk aan vooraf gegaan. Op dit moment is de werkgroep druk bezig met het verzamelen en plaatsen van alle informatie. De website is een project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen dan ook nog diverse vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden.

Maar 15 oktober is het grote moment er dan toch. En we zijn dus ook reuze benieuwd naar uw mening over en reacties op de nieuwe site. Wat vind u ervan? We nodigen u uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en u er net als wij enthousiast over wordt.

lettele.nl kan alleen actueel blijven wanneer we voldoende input krijgen van bedrijven, verenigingen en bewoners. Hebt u leuk nieuws, een evenement of een tip? Stuur een mail naar info@lettele.nl.
Lettele maakt Lettele.nl.